UST kunne tage LUNA TERRA til Månen

UST kunne tage LUNA TERRA til Månen

https://www.binance.com/en/register?ref=YXR5XRKX

Du kan KØBE LUNA på Binance.

Du kan få 20 % i gebyr med dette henvisningslink

Tilmeld dig Binance og få 20 % rabat på livstidsgebyr

Stablecoin UST-handelspar udgør den største del af handelsvolumen i kryptovaluta. Men der er et problem. Ikke alle DeFi er decentraliserede på grund af stablecoins iboende natur.

Da stablecoins er knyttet til centraliserede fiat-valutaer som den amerikanske dollar, er de ikke helt decentraliserede. Dette er et stort problem, for hvis en regulator beslutter sig for at lukke disse stablecoin-udstedere, kan det lamme DeFi-landskabet og spole tilbage på uret med kryptofremskridt med et par år i det mindste.

Da store banker begynder at bemærke, hvordan deres milliarder forlader deres balancer og er på vej mod kryptobørser og DeFi-protokoller, presser de regulatorer til at tage nogle skridt. Og dette er en af de mange grunde til den hurtige fremgang af Terra i øjeblikket. Terras stablecoin UST har vundet indpas som et decentraliseret alternativ til BUSD, USDC og USDT.

Lad os udforske nogle af tTerras lovende funktioner og protokoller, dets seneste opdateringer, og hvor det er på vej hen.

Terra blev grundlagt i begyndelsen af 2018 af Do Kwan og Daniel Shin og blev bygget af et softwareudviklingsfirma ved navn Terraform Labs baseret i Sydkorea, som blev intuberet af Terra Alliance.

Efter at have rejst omkring $33 millioner på tværs af adskillige finansieringsrunder i 2018, gik Terra mainnet endelig live i 2019. Terra er et decentraliseret økosystem af stablecoin-tokens, der er sikret af ‘LUNA’-mønten. Det første Terra stablecoin-token var for den sydkoreanske Won ved navn KRW.

Kilde: Smart Stake – Twitter

For at præge den, enhver Terra stablecoin, skal den samme mængde LUNA brændes. For eksempel, hvis en LUNA er 10 dollars værd, bør brænding af en LUNA give 10 UST.

Denne egenskab skaber et økonomisk incitament for UST til at bevare sin binding. Hvis UST er tilgængelig for handel for en dollar 40, kan LUNA-indehavere brænde deres mønter for at præge nye UST og opnå en fortjeneste på 40%. Gradvist bringer denne mekanisme bindingen ned til en dollar igen på grund af det øgede udbud af UST.

På den anden side, hvis UST handler til f.eks. 40 cent, kan UST-indehavere brænde deres tokens for at præge nye LUNA og få en 2x fortjeneste. Dette reducerer mængden af UST i omløb og genopretter en-dollar-pinden. Derfor, hver gang LUNA brændes for at præge UST, tages et lille gasgebyr og opbevares i en samfundsbaseret statskasse for at finansiere nye Terra-protokoller og projekter.

Kilde: Morio

Dette innovative system er lavet ved at bruge Terras Proof-of-Stake blockchain, som blev skabt ved hjælp af Cosmos SDK. Terras blockchain er i stand til at håndtere et par 100 transaktioner hvert sekund og har 130 validatorer. Når orakler tjekker vekselkurserne mellem Terras forskellige stablecoins og LUNA, kan disse fordobles.

Selvom der ikke kræves nogen minimumsindsats for validatorer på Terra, skal mængden af LUNA satset være stor nok til at placere de højeste 130 validatorer. Hver tildelt LUNA tælles med i dette nummer. Indsatsbelønningen for både delegatorer og validatorer er i øjeblikket næsten 6 % om året, og hver satsede LUNA tager 21 dage for tilbagetrækning.

Du skal være opmærksom på, at validatorer, der ikke opfører sig dårligt, bliver skåret ud af deres satsede LUNA af Terra. LUNAs oprindelige forsyning på 1 mia. fordeles som følger:

30 % til Terraform Labs og dets ansatte

26 % til investorerne

20 % til Terra Alliancen

20 % til stabilitetsreserver (i tilfælde af usædvanlig markedsvolatilitet)

4 % til ombytning til likviditet

En anden vigtig ting at bemærke er, at Terra har et maksimalt dynamisk udbud på 1 milliard, hvis du vil være præcis. Dette indebærer, at hvis der eksisterer mindre end 1 milliard LUNA, så bliver nye LUNA til sidst præget, og hvis der er mere end 1 milliard LUNA, bliver de overskydende tokens gradvist brændt.

Terra og LUNAs fremskridt

Kilde: Terra (UST) – Twitter

I løbet af de sidste par måneder har Terra Labs investeret millioner af dollars på kryptoprojekter, der formodes at udnytte Terras UST stablecoin. Terra har en stabil spareprotokol kaldet Anchor sammen med en syntetisk aktiehandelsplatform ved navn Mirror.

Ankerprotokol er på vej til at blive en af de bedste DeFi-protokoller (kredit: sem/Twitter)

Terras første projekt for at få nogle midler var i marts ved hjælp af Kash, en front-end brugervenlig applikation, der er forbundet med alle Terras topprotokoller.

Terras projekt Kash blev lanceret den 1. oktober (kredit: Kash/ Twitter)

De forskellige nye protokollanceringer og adskillige finansieringsnyheder fra Terra har givet næring til fremkomsten af LUNA meget. Alle effekter fra Terra bunder i den hurtige stigning i efterspørgslen efter LUNA til at præge nye UST, hvis markedsværdi også er vokset enormt i løbet af de sidste par måneder.

Denne massive stigning i efterspørgslen efter UST GOOD! skyldes primært Terras DeFi-protokoller. Desuden har Terras team og samfund drevet fremstødet mod at få UST på så mange kryptovaluta-blockchains som muligt.

I øjeblikket kan UST findes på Binance Smart Chain og Ethereum, hvor Solana er den næste i rækken. I begyndelsen af august blev UST noteret på Coinbase, hvilket i det væsentlige udløste Terra-raketten til månen.

CoinDesk rapporterer, at LUNA har ramt et rekordhøjdepunkt (kredit: CoinDesk/Twitter)

Nu rejser dette spørgsmålet, hvor højt ville LUNAs pris gå? Svaret ser ud til at ligge i Terras lovende karakter, da LUNAs markedsværdi kun er tolv milliarder dollars. LUNA kunne sandsynligvis nå $100 i 2022, hvis efterspørgslen efter UST fortsætter med at stige i det nuværende tempo.

Terras fremtid

Kilde: Brian Curran – Medium

Med hensyn til Terras plan for fremtiden har de for nylig lanceret deres seneste mainnet kaldet Columbus 5, som introducerer tre nye funktioner til sin blockchain.

Den første er afbrændingen af senioridge-gebyrer. Senioridge betyder simpelthen det lille gebyr for at brænde LUNA for at præge UST. Som før nævnt går disse gebyrer til fællesskabskassen.

Terra bliver den førende decentraliserede stablecoin (Kredit: Ryan Watkins/Twitter)

Fællesskabets statskasse er allerede spækket med tonsvis af midler med et estimat på over 2,8 milliarder dollars, så Columbus 5-opdateringen vil brænde alle anciennitetsgebyrer, og i stedet for at omdirigere dem til statskassen, vil det tilføje et deflationspres på LUNA, hvilket kan øge møntens værdi.

Den anden bringer interoperabilitet med Cosmos IBC (Inter-blockchain Communication Protocol). Dette gør det muligt for hver cryptocurrency blockchain at forbinde sammen uden al ineffektivitet af indpakning og udpakning.

IBC’en vil bygge bro mellem alle blockchains for at give en enkelt hub, der vil tillade direkte overførsel af indpakket kryptovaluta såsom Bitcoin på Ethereum til Binance smart-kæden effektivt uden at skulle gå tilbage til Bitcoin. Dette vil vigtigst af alt få Terra’s UST til at blive den decentraliserede stablecoin, der vil blive brugt til at handle inter-chain aktiver på IBC.

Den tredje og sidste funktion i Columbus 5 bringer den decentraliserede Ozon-forsikringsprotokol, som vil bruge statskassens midler til at fremskynde USTs optjening af renter på Anchor-protokollen.

Terras fremtid er ikke helt sikret, hvilket er den samme fortælling for næsten ethvert kryptofirma. Alligevel kan Terras interoperabilitetsfunktion måske bare være i stand til at skubbe enhver regulatorisk skade eller likviditetsproblemer, den måtte se i sin fremtid.

Med bare en lille smule held og engagement fra kryptosamfundet, kan Terra få nok adoption til at overleve på egen hånd, og enkeltpersoner kan finde på at skynde sig til UST, hvis tilsynsmyndighederne vender sig for at tage ud USDC, USDT og BUSD.

https://www.binance.com/en/register?ref=YXR5XRKX

Du kan KØBE LUNA på Binance.

Du kan få 20 % i gebyr med dette henvisningslink

Tilmeld dig Binance og få 20 % rabat på livstidsgebyr

Hav en god en.

댓글 남기기

%d 블로거가 이것을 좋아합니다: