Παρουσιάζουμε την έκπτωση διακριτικού STEPN (GMT) στο Binance Launchpad!

Παρουσιάζουμε την έκπτωση διακριτικού STEPN (GMT) στο Binance Launchpad!

Συνάδελφοι Binancians,

Η Binance είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει το 28ο έργο στο Binance Launchpad – STEPN (GMT). Η πώληση διακριτικών για το STEPN θα ακολουθήσει τη μορφή συνδρομής στο Launchpad, με την καταγραφή των υπολοίπων BNB των χρηστών να ξεκινά στις 02-03-2022 00:00 π.μ. (UTC).

Το Binance θα καταγράφει τα υπόλοιπα των χρηστών BNB για 7 ημέρες από τις 02-03-2022 00:00 π.μ. (UTC) έως τις 09-03-2022 00:00 π.μ. (UTC). Το τελικό ποσό διακράτησης BNB για κάθε χρήστη θα καθοριστεί ως ο μέσος όρος των 7 ημερών, χρησιμοποιώντας τον υπολογισμό του Ημερήσιου Μέσου Υπολοίπου BNB που ανακοινώθηκε προηγουμένως εδώ.

Λεπτομέρειες εκπτώσεων GMT Token:

Token Name: STEPN – Green Metaverse Token (GMT)

Σκληρό καπάκι Launchpad: 4.200.000 USD

Hard Cap ανά χρήστη: 15.000 USD (1.500.000 GMT)

Συνολική Προμήθεια Token: 6.000.000.000 GMT

Συνολικά Tokens που διατέθηκαν στο Binance Launchpad: 420.000.000 GMT (7% της συνολικής προσφοράς Token)

Τιμή διακριτικού δημόσιας πώλησης: 1 GMT = 0,01 USD (η τιμή σε BNB θα καθοριστεί πριν από τη συνδρομή)

Μορφή πώλησης διακριτικών: Συνδρομή

Υποστηριζόμενες περίοδοι σύνδεσης: Μόνο BNB

Χρονοδιάγραμμα συνδρομής:

Περίοδος προετοιμασίας 2022-03-02 00:00 π.μ. (UTC) έως 2022-03-09 00:00 π.μ. (UTC): Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα υπόλοιπα BNB των χρηστών θα υπολογίζονται σε ωριαία στιγμιότυπα για κάθε ημέρα σε περίοδο 7 ημερών . Το τελικό μέσο ημερήσιο υπόλοιπο BNB σας για αυτές τις 7 ημέρες θα καθορίσει το μέγιστο ποσό BNB που μπορείτε να δεσμεύσετε αργότερα.

Περίοδος συνδρομής 2022-03-09 06:00 π.μ. (UTC) έως 2022-03-09 09:00 π.μ. (UTC): Η συνδρομή θα ανοίξει αυτήν τη στιγμή για όλους τους κατάλληλους χρήστες για μια περίοδο 3 ωρών. Οι χρήστες πρέπει επίσης να υπογράψουν τη Συμφωνία Αγοράς Token ταυτόχρονα, πριν δεσμεύσουν το BNB τους. Λάβετε υπόψη ότι μόλις δεσμευτείτε, το BNB σας θα κλειδωθεί και δεν θα μπορείτε να εξαργυρώσετε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλες λειτουργίες, όπως μεταφορές, αναλήψεις ή συναλλαγές μέχρι την τελική διανομή διακριτικού.

Περίοδος Υπολογισμού 2022-03-09 09:00 π.μ. (UTC) έως 2022-03-09 10:00 π.μ. (UTC): Η συνδρομή κλείνει και αρχίζει ο υπολογισμός της κατανομής διακριτικών.

Τελική διανομή διακριτικού 2022-03-09 10:00 π.μ. (UTC): Η τελική κατανομή του διακριτικού σας θα υπολογιστεί και το αντίστοιχο BNB θα αφαιρεθεί από το ήδη κλειδωμένο ποσό BNB. Αφού αφαιρεθούν, τα διακριτικά GMT και BNB θα μεταφερθούν και τα δύο στο πορτοφόλι σας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το STEPN (GMT), διαβάστε την αναλυτική αναφορά της Binance Research εδώ.

Περαιτέρω πληροφορίες:

Συχνές ερωτήσεις για τη μορφή συνδρομής στο Launchpad

Λεπτομερής υπολογισμός κατανομής και κανόνες έκπτωσης BNB στο Launchpad

Σύνδεσμοι έργου STEPN:

http://Ιστοσελίδα: https://stepn.com/

http://Λευκή Βίβλος: https://whitepaper.stepn.com/

Twitter: https://twitter.com/Stepnofficial

http://Τηλεγράφημα: https://t.me/STEPNofficial

Διαφωνία: http://discord.gg/stepn

Υπενθύμιση: Οι χρήστες πρέπει να ολοκληρώσουν την επαλήθευση του λογαριασμού τους και επίσης να προέρχονται από μια κατάλληλη δικαιοδοσία για να συμμετάσχουν σε αυτήν την πώληση διακριτικού.

Οι χρήστες από τις ακόλουθες χώρες ή περιοχές δεν θα μπορούν να συμμετέχουν σε πωλήσεις διακριτικών στην πλατφόρμα Binance Launchpad:

Λευκορωσία, Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, Κούβα, Ιράκ, Ιράν, Βόρεια Κορέα, Νότιο Σουδάν, Σουδάν, Συρία, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και τα εδάφη της (Αμερικανική Σαμόα, Γκουάμ, Νήσοι Βόρειες Μαριάνες, Πουέρτο Ρίκο και οι Παρθένοι Νήσοι των ΗΠΑ), Ζιμπάμπουε.

Προειδοποίηση κινδύνου: Οι συναλλαγές κρυπτονομισμάτων υπόκεινται σε υψηλό κίνδυνο αγοράς. Κάντε τις συναλλαγές σας προσεκτικά. Σας ενημερώνουμε ότι η Binance δεν είναι υπεύθυνη για τις απώλειες συναλλαγών σας.

Ευχαριστώ για την υποστήριξη!

Binance Team

2022-03-01

Συναλλαγές εν κινήσει με την εφαρμογή κρυπτογράφησης της Binance (iOS/Android)

Βρείτε μας στο

http://Τηλεγράφημα: https://t.me/binanceexchange

Twitter: https://twitter.com/binance

Facebook: https://www.facebook.com/binance

Instagram: https://www.instagram.com/binance

Η Binance διατηρεί το δικαίωμα κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να τροποποιήσει ή να αλλάξει ή να ακυρώσει την παρούσα ανακοίνωση ανά πάσα στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

댓글 남기기

%d