Το Pundi X ανοίγει το κατάστημα Crypto Exchange με υποστήριξη XPOS στην Τουρκία

Το Pundi X ανοίγει το κατάστημα Crypto Exchange με υποστήριξη XPOS στην Τουρκία

Μπορείτε να λάβετε έκπτωση 20% στην προμήθεια spot συναλλαγών binance με τον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.binance.com/en/register?ref=OJWPCOLL

Το Pundi X προσφέρει την ευκαιρία αγοράς/πώλησης κρυπτογράφησης σε 30 δευτερόλεπτα μέσω συσκευών XPOS.

Ο πρώτος αντιπρόσωπος Pundi X άνοιξε στην Κωνσταντινούπολη Sirkeci.

Το Pundi X έκανε ένα πρόσφατο tweet σε μια κλεφτή ματιά στο πρώτο του κατάστημα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων που τροφοδοτείται από XPOS στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας.

Το ενδιαφέρον για τα κρυπτονομίσματα αυξάνεται μέρα με τη μέρα στην Τουρκία καθώς και σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με μελέτη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), η Τουρκία κατατάσσεται τέταρτη στον κόσμο και πρώτη στην Ευρώπη, με 16%, μεταξύ των χωρών με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για κρυπτονομίσματα.

Άνοιξε το πρώτο υποκατάστημα στο Sirkeci

Το Pundi X προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς/πώλησης κρυπτογράφησης σε 30 δευτερόλεπτα μέσω συσκευών XPOS, μπαίνοντας στην τουρκική αγορά. Ο πρώτος αντιπρόσωπος Pundi X άνοιξε στην Κωνσταντινούπολη Sirkeci και το δίκτυο αντιπροσώπων που θα δημιουργηθεί την επόμενη περίοδο θα περιοριστεί στους 100 πόντους στο πρώτο στάδιο. Επιπλέον, η αντιπροσωπεία θα παρασχεθεί σε τοπικούς επενδυτές στην Τουρκία. Επιπλέον, η Entrep

Οι επιχειρηματίες που θέλουν να γίνουν έμποροι κρυπτονομισμάτων μπορούν να επιλέξουν μία από τις 4 επιλογές αντιπροσωπείας από τον ιστότοπο Pundi X.

Ο Γενικός Διευθυντής του Επίσημου Διανομέα Pundi X Τουρκίας OVO Digital Services A.Ş Hakan Akyüz είπε,

«Βαρέθηκα να βλέπω τα αποτελέσματα της εντατικής δουλειάς μας για περίπου 1 χρόνο για να προσφέρουμε τη μοναδική τεχνολογική υποδομή του Pundi X στη χρήση των καταναλωτών και των επιχειρηματιών στη χώρα μας. Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι.”

Ο Akyüz πρόσθεσε ότι με ένα ειδικό μηχάνημα POS που είναι το XPOS, οι έξυπνες κάρτες XPASS και η εφαρμογή ψηφιακού πορτοφολιού XWallet θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την ολοκλήρωση συναλλαγών κρυπτογράφησης εντός 30 δευτερολέπτων. Επιπλέον, οι έμποροι Pundi X μπορούσαν να κάνουν συναλλαγές χρησιμοποιώντας το δημοφιλές κρυπτογράφημα όπως Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB), Tether (USDT), PUNDIX.

Επιπλέον, το Pundi X δεν είναι μόνο μια πλατφόρμα συναλλαγών χρημάτων, αλλά παρέχει επίσης μια σημαντική ευκαιρία εισοδήματος για επιχειρηματίες που θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση σε αυτόν τον τομέα ή για επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτύξουν πρόσθετο εισόδημα. Επιπλέον, οι αιτήσεις έχουν αρχίσει να συλλέγονται για ευκαιρίες αντιπροσωπείας Pundi X, οι οποίες θα παρέχονται σε περιορισμένο αριθμό στο πρώτο στάδιο.

댓글 남기기

%d 블로거가 이것을 좋아합니다: