Pundi X åbner Crypto Exchange Store drevet af XPOS i Tyrkiet

Pundi X åbner Crypto Exchange Store drevet af XPOS i Tyrkiet

Du kan få 20 % rabat på binance spothandelsgebyr med nedenstående link

https://www.binance.com/en/register?ref=OJWPCOLL

Pundi X giver mulighed for at købe/sælge krypto på 30 sekunder via XPOS-enheder.

Den første Pundi X-forhandler åbnede i Istanbul Sirkeci.

Pundi X lavede et nyligt tweet på et smugkig af sin første cryptocurrency-udvekslingsbutik drevet af XPOS i Istanbul, Tyrkiet.

Krypto-interessen stiger dag for dag i Tyrkiet såvel som over hele verden. Ifølge en undersøgelse foretaget af World Economic Forum (WEF) ligger Tyrkiet på en fjerdeplads i verden og først i Europa, med 16 %, blandt de lande med den højeste interesse for kryptovalutaer.

Første filial åbnet i Sirkeci

Pundi X giver mulighed for at købe / sælge krypto på 30 sekunder via XPOS-enheder, der kommer ind på det tyrkiske marked. Den første Pundi X-forhandler åbnede i Istanbul Sirkeci, og forhandlernetværket etableret i den kommende periode vil begrænse til 100 point i første fase. Mere så vil forhandleren blive leveret til lokale investorer i Tyrkiet. Hertil kommer Entrep

Iværksættere, der ønsker at blive en kryptoforhandler, kan vælge en af de 4 forhandlermuligheder fra Pundi X-webstedet.

General Manager for Pundi X Tyrkiets officielle distributør OVO Digital Services A.Ş Hakan Akyüz sagde,

“Jeg er træt af at se resultaterne af vores intensive arbejde i omkring 1 år for at tilbyde Pundi X’s unikke teknologiske infrastruktur til brug for forbrugere og iværksættere i vores land. Vi er ekstremt glade.”

Akyüz tilføjede, at med en speciel POS-maskine, som er XPOS, kunne smartkort XPASS og digital wallet-applikation XWallet bruges til at gennemføre kryptotransaktioner inden for 30 sekunder. Desuden kunne Pundi X-forhandlerne handle med den populære krypto, såsom Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB), Tether (USDT), PUNDIX.

Ydermere er Pundi X ikke kun en pengehandelsplatform, men giver også en vigtig indkomstchance for iværksættere, der ønsker at starte deres egen virksomhed på dette område eller for virksomheder, der ønsker at udvikle yderligere indkomst. Mere så er ansøgningerne begyndt at blive indsamlet til Pundi X-forhandlermuligheder, som vil blive leveret i begrænset antal i første fase.

댓글 남기기

%d 블로거가 이것을 좋아합니다: