Pundi X åpner Crypto Exchange Store drevet av XPOS i Tyrkia

Pundi X åpner Crypto Exchange Store drevet av XPOS i Tyrkia

Du kan få 20% rabatt på binance spot trading avgift med lenken nedenfor

https://www.binance.com/en/register?ref=OJWPCOLL

Pundi X tilbyr muligheten til å kjøpe / selge krypto på 30 sekunder via XPOS-enheter.

Den første Pundi X-forhandleren åpnet i Istanbul Sirkeci.

Pundi X skrev en nylig tweet på en sniktitt av sin første kryptovalutautvekslingsbutikk drevet av XPOS i Istanbul, Tyrkia.

Kryptointeressen øker dag for dag i Tyrkia så vel som over hele verden. Ifølge en studie utført av World Economic Forum (WEF) er Tyrkia nummer fire i verden og først i Europa, med 16 %, blant landene med størst interesse for kryptovalutaer.

Første filial åpnet i Sirkeci

Pundi X tilbyr muligheten til å kjøpe / selge krypto på 30 sekunder via XPOS-enheter, og gå inn på det tyrkiske markedet. Den første Pundi X-forhandleren åpnet i Istanbul Sirkeci og forhandlernettverket som er etablert i den kommende perioden vil begrense til 100 poeng i den første fasen. Dessuten vil forhandleren bli gitt til lokale investorer i Tyrkia. I tillegg kommer Entrep

Entreprenører som ønsker å bli en kryptoforhandler kan velge ett av de 4 forhandleralternativene fra Pundi X-nettstedet.

Daglig leder for Pundi X Tyrkias offisielle distributør OVO Digital Services A.Ş Hakan Akyüz sa:

“Jeg er lei av å se resultatene av vårt intensive arbeid i omtrent 1 år for å tilby den unike teknologiske infrastrukturen til Pundi X til bruk for forbrukere og gründere i landet vårt. Vi er ekstremt glade.”

Akyüz la til at med en spesiell POS-maskin som er XPOS, kan smartkort XPASS og digital lommebokapplikasjon XWallet brukes til å fullføre kryptotransaksjoner innen 30 sekunder. Dessuten kunne Pundi X-forhandlerne handle ved å bruke den populære kryptoen som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB), Tether (USDT), PUNDIX.

Videre er Pundi X ikke bare en pengehandelsplattform, men gir også en viktig inntektsmulighet for gründere som ønsker å starte sin egen virksomhet på dette feltet eller for virksomheter som ønsker å utvikle ekstra inntekt. Mer så, søknadene har begynt å bli samlet inn for Pundi X-forhandlermuligheter, som vil bli gitt i begrenset antall i den første fasen.

댓글 남기기

%d 블로거가 이것을 좋아합니다: