Pundi X deschide un magazin Crypto Exchange alimentat de XPOS în Turcia

Pundi X deschide un magazin Crypto Exchange alimentat de XPOS în Turcia

Puteți obține 20% reducere la taxa de tranzacționare spot binance cu linkul de mai jos

https://www.binance.com/en/register?ref=OJWPCOLL

Pundi X oferă posibilitatea de a cumpăra/vinde criptomonede în 30 de secunde prin intermediul dispozitivelor XPOS.

Primul dealer Pundi X s-a deschis la Istanbul Sirkeci.

Pundi X a făcut un tweet recent la o prezentare a primului său magazin de schimb de criptomonede alimentat de XPOS din Istanbul, Turcia.

Interesul cripto crește zi de zi în Turcia, precum și în întreaga lume. Potrivit unui studiu realizat de Forumul Economic Mondial (WEF), Turcia se află pe locul patru în lume și pe primul loc în Europa, cu 16%, printre țările cu cel mai mare interes pentru criptomonede.

Prima filială deschisă în Sirkeci

Pundi X oferă posibilitatea de a cumpăra/vinde crypto în 30 de secunde prin intermediul dispozitivelor XPOS, intrând pe piața turcă. Primul dealer Pundi X deschis la Istanbul Sirkeci și rețeaua de dealeri înființată în perioada următoare se va limita la 100 de puncte în prima etapă. Mai mult decât atât, dealership-ul va fi oferit investitorilor locali din Turcia. În plus, Entrep

Antreprenorii care doresc să devină cripto dealer ar putea alege una dintre cele 4 opțiuni de dealer de pe site-ul Pundi X.

Directorul general al distribuitorului oficial Pundi X Turcia OVO Digital Services A.Ş Hakan Akyüz a spus:

„M-am săturat să văd rezultatele muncii noastre intense timp de aproximativ 1 an pentru a oferi infrastructura tehnologică unică a Pundi X folosirii consumatorilor și antreprenorilor din țara noastră. Suntem extrem de fericiți.”

Akyüz a adăugat că, cu o mașină POS specială, care este XPOS, cardurile inteligente XPASS și aplicația de portofel digital XWallet ar putea fi utilizate pentru a finaliza tranzacțiile cripto în 30 de secunde. Mai mult, dealerii Pundi X ar putea tranzacționa folosind cripto-urile populare precum Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB), Tether (USDT), PUNDIX.

În plus, Pundi X nu este doar o platformă de tranzacționare a banilor, ci oferă și o șansă importantă de venit pentru antreprenorii care doresc să își înceapă propria afacere în acest domeniu sau pentru afacerile care doresc să dezvolte venituri suplimentare. Mai mult, au început să fie colectate cererile pentru oportunitățile de dealer Pundi X, care vor fi furnizate în număr limitat în prima etapă.

댓글 남기기

%d