Pundi X opent Crypto Exchange Store Powered by XPOS in Turkije

Pundi X opent Crypto Exchange Store Powered by XPOS in Turkije

U kunt 20% korting krijgen op de spothandelskosten van binance met onderstaande link:

https://www.binance.com/en/register?ref=OJWPCOLL

Pundi X biedt de mogelijkheid om in 30 seconden crypto te kopen/verkopen via XPOS-apparaten.

De eerste Pundi X-dealer opende in Istanbul Sirkeci.

Pundi X plaatste een recente tweet over een voorproefje van zijn eerste cryptocurrency-uitwisselingswinkel aangedreven door XPOS in Istanbul, Turkije.

Crypto-interesse neemt met de dag toe, zowel in Turkije als over de hele wereld. Volgens een onderzoek van het World Economic Forum (WEF) staat Turkije op de vierde plaats in de wereld en op de eerste plaats in Europa, met 16%, van de landen met de grootste interesse in cryptocurrencies.

Eerste vestiging geopend in Sirkeci

Pundi X biedt de mogelijkheid om crypto in 30 seconden te kopen / verkopen via XPOS-apparaten, waarmee de Turkse markt wordt betreden. De eerste Pundi X-dealer werd geopend in Sirkeci in Istanbul en het dealernetwerk dat in de komende periode wordt opgericht, zal in de eerste fase worden beperkt tot 100 punten. Meer nog, het dealerschap zal worden verstrekt aan lokale investeerders in Turkije. Bovendien, Entrep

Ondernemers die crypto-dealer willen worden, kunnen een van de 4 dealeropties op de Pundi X-website kiezen.

General Manager van Pundi X Turkey Official Distributor OVO Digital Services A.Ş Hakan Akyüz zei:

“Ik ben het beu om de resultaten te zien van ons intensieve werk van ongeveer 1 jaar om de unieke technologische infrastructuur van Pundi X aan te bieden aan consumenten en ondernemers in ons land. We zijn ontzettend blij.”

Akyüz voegde toe dat met een speciale POS-machine, XPOS, smartcards XPASS en digitale portemonnee-applicatie XWallet kunnen worden gebruikt om crypto-transacties binnen 30 seconden te voltooien. Bovendien konden de Pundi X-dealers handelen met behulp van de populaire cryptovaluta zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB), Tether (USDT), PUNDIX.

Verder is de Pundi X niet alleen een geldhandelsplatform, maar biedt het ook een belangrijke inkomenskans voor ondernemers die een eigen bedrijf op dit gebied willen starten of voor bedrijven die extra inkomsten willen ontwikkelen. Meer nog, het verzamelen van aanvragen voor Pundi X-dealermogelijkheden is begonnen, die in de eerste fase in beperkte aantallen zullen worden aangeboden.

댓글 남기기

%d 블로거가 이것을 좋아합니다: