Pundi X öppnar Crypto Exchange Store Drivs av XPOS i Turkiet

Pundi X öppnar Crypto Exchange Store Drivs av XPOS i Turkiet

Du kan få 20 % rabatt på binance spothandelsavgift med länken nedan

https://www.binance.com/en/register?ref=OJWPCOLL

Pundi X erbjuder möjligheten att köpa/sälja krypto på 30 sekunder via XPOS-enheter.

Den första Pundi X-återförsäljaren öppnade i Istanbul Sirkeci.

Pundi X gjorde en nyligen tweet på en tjuvtitt på sin första cryptocurrency exchange-butik som drivs av XPOS i Istanbul, Turkiet.

Kryptointresset ökar dag för dag i Turkiet såväl som över hela världen. Enligt en studie gjord av World Economic Forum (WEF) hamnar Turkiet på fjärde plats i världen och först i Europa, med 16 %, bland länderna med störst intresse för kryptovalutor.

Första filialen öppnade i Sirkeci

Pundi X erbjuder möjligheten att köpa/sälja krypto på 30 sekunder via XPOS-enheter och komma in på den turkiska marknaden. Den första Pundi X-återförsäljaren öppnade i Istanbul Sirkeci och återförsäljarnätverket som etablerats under den kommande perioden kommer att begränsas till 100 poäng i det första steget. Mer så kommer återförsäljaren att tillhandahållas till lokala investerare i Turkiet. Dessutom har Entrep

Entreprenörer som vill bli en kryptohandlare kan välja ett av de fyra återförsäljaralternativen från Pundi X-webbplatsen.

General Manager för Pundi X Turkey officiella distributör OVO Digital Services A.Ş Hakan Akyüz sa,

“Jag är trött på att se resultatet av vårt intensiva arbete under cirka 1 år för att erbjuda den unika tekniska infrastrukturen för Pundi X till konsumenter och entreprenörer i vårt land. Vi är oerhört glada.”

Akyüz tillade att med en speciell POS-maskin som är XPOS, kunde smartkort XPASS och digital plånboksapplikation XWallet användas för att slutföra kryptotransaktioner inom 30 sekunder. Dessutom kunde Pundi X-återförsäljarna handla med den populära krypton som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB), Tether (USDT), PUNDIX.

Dessutom är Pundi X inte bara en handelsplattform för pengar, utan ger också en viktig inkomstchans för entreprenörer som vill starta eget företag inom detta område eller för företag som vill utveckla ytterligare inkomster. Mer så har ansökningarna börjat samlas in för Pundi X-återförsäljarmöjligheter, som kommer att tillhandahållas i ett begränsat antal i det första skedet.

댓글 남기기

%d 블로거가 이것을 좋아합니다: