Pundi X, Türkiye’de XPOS Destekli Crypto Exchange Mağazasını Açtı

Pundi X, Türkiye’de XPOS Destekli Crypto Exchange Mağazasını Açtı

Aşağıdaki linkten %20 indirimli binance spot işlem ücreti alabilirsiniz.

https://www.binance.com/en/register?ref=OJWPCOLL

Pundi X, XPOS cihazları üzerinden 30 saniyede kripto alıp satma imkanı sunuyor.

İlk Pundi X bayisi İstanbul Sirkeci’de açıldı.

Pundi X, İstanbul, Türkiye’de XPOS tarafından desteklenen ilk kripto para borsası mağazasına bir göz atmak için yakın zamanda bir tweet attı.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de kriptoya ilgi her geçen gün artıyor. Dünya Ekonomik Forumu (WEF) tarafından yapılan bir araştırmaya göre Türkiye, kripto paralara en fazla ilgi gösteren ülkeler arasında %16 ile dünyada dördüncü, Avrupa’da ise birinci sırada yer alıyor.

Sirkeci’de İlk Şube Açıldı

Pundi X, Türkiye pazarına girerek XPOS cihazları üzerinden 30 saniyede kripto alıp satma imkanı sunuyor. İstanbul Sirkeci’de açılan ilk Pundi X bayisi ve önümüzdeki dönemde kurulan bayi ağı ilk etapta 100 puanla sınırlanacak. Ayrıca Türkiye’deki yerel yatırımcılara bayilik verilecektir. Ayrıca, Entrep

Kripto bayisi olmak isteyen girişimciler, Pundi X web sitesinden 4 bayilik seçeneğinden birini tercih edebilirler.

Pundi X Türkiye Resmi Distribütörü OVO Digital Services A.Ş Genel Müdürü Hakan Akyüz, şunları söyledi:

“Pundi X’in benzersiz teknolojik altyapısını ülkemizdeki tüketici ve girişimcilerin kullanımına sunmak için yaklaşık 1 yıldır yoğun bir şekilde yaptığımız çalışmaların sonuçlarını görmekten bıktım. Son derece mutluyuz.”

Akyüz, XPOS olan özel POS makinesi, akıllı kartlar XPASS ve dijital cüzdan uygulaması XWallet ile kripto işlemlerinin 30 saniyede tamamlanabileceğini sözlerine ekledi. Ayrıca, Pundi X bayileri Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB), Tether (USDT), PUNDIX gibi popüler kriptoları kullanarak ticaret yapabilir.

Ayrıca Pundi X sadece bir para alım satım platformu olmayıp, bu alanda kendi işini kurmak isteyen girişimciler veya ek gelir elde etmek isteyen işletmeler için de önemli bir gelir fırsatı sunuyor. Ayrıca ilk etapta sınırlı sayıda verilecek olan Pundi X bayilik fırsatları için başvurular toplanmaya başladı.

댓글 남기기

Binance Referral 20% : YXR5XRKX에서 더 알아보기

지금 구독하여 계속 읽고 전체 아카이브에 액세스하세요.

Continue reading