De ce am investit în Axie Infinity, un unicorn de jocuri blockchain

De ce am investit în Axie Infinity, un unicorn de jocuri blockchain

Gaming 3.0 a sosit, alimentat de un motor blockchain care le oferă jucătorilor posibilitatea de a „juca pentru a câștiga”. Treceți peste Uber, următoarea evoluție a economiei gig ar putea fi doar jocurile blockchain.

Sky Mavis a modificat modelul omniprezent freemium pentru a le oferi jucătorilor oportunitatea de a-și monetiza implicarea într-un joc NFT numit Axie Infinity. Jocul permite utilizatorilor să creeze personaje unice folosind jetoane nefungibile (NFT). Aceste NFT reprezintă obiecte digitale unice, cu autenticitate verificabilă.

Axie Infinity – un univers inspirat de Pokémon – nu a primit prea multă atenție când a fost lansat în 2018. Dar acum, este în creștere rapidă, fiind primul joc blockchain care oferă jucătorilor o miză reală în acțiune. Jocul are peste 1,9 milioane de utilizatori și a generat deja peste 2 miliarde de dolari în vânzări.

Ne-am alăturat lui A16z, liderul din seria B și altor investitori, deoarece credem că Axie Infinity reprezintă o categorie complet nouă de jocuri. Creșterea rapidă a jocului, combinată cu un segment de jocuri NFT în valoare de 4,8 miliarde de dolari, ne oferă încredere că acesta este un unicorn pentru jocuri.

Platforma Axie este o soluție hibridă care integrează jocurile cu rețelele sociale și economia gig. Funcționalitatea Play-to-earn este un factor de diferențiere cheie, deoarece le permite jucătorilor să-și dețină activele din joc, iar întregul ecosistem este guvernat de comunitate. Modelul de afaceri al companiei include câștigarea unui comision de 4,5% pentru tranzacțiile cu token AXS, precum și colectarea taxelor de piață și de publicare.

Axie Infinity a fost construit ca o modalitate distractivă și educativă de a introduce lumea în tehnologia blockchain. Mulți dintre membrii echipei inițiale s-au întâlnit jucând CryptoKitties, care a fost prima oară când au folosit Blockchain pentru altceva decât pură speculație.

Compatibilitatea fondator-piață a acestui start-up vietnamez este perfectă. Cofondatorul Jeffrey Zirlin, alias „Jihoz”, ne-a impresionat prin capacitatea sa de a stimula creșterea și implicarea. Trung Thanh Nguyen, CEO-ul companiei, a fost fost CTO al Lozi, o companie vietnameză de comerț electronic. Aleksander Leonard Larsen, COO, este lider în industria Blockchain și în comunitățile de jocuri din Asia de Sud-Est din 2018. Tu Doan, designerul de jocuri al companiei, a fost anterior șef de design pentru Lozi. În cele din urmă, Andy Ho, CTO, conduce echipa de inginerie. Andy a fost anterior inginer software la Anduin Transactions.

Alex Shin, co-fondatorul Hashed și acum antreprenor în rezidență la Next, ne-a prezentat echipa Axie. Mai mult, lucrarea lui Yield Guild, „Seeking Yield Across the Metaverse”, ne-a ajutat să ne dezvoltăm teza de investiții pentru Axie Infinity.

Desigur, platformele de jocuri au o mulțime de sinergie cu universul Samsung, atât din punct de vedere hardware, cât și din punct de vedere software. Platforma lui Axie Infinity nu numai că facilitează monetizarea jucătorilor, ci are potențialul de a permite utilizarea personajelor bazate pe jetoane în diferite jocuri. Acest lucru deschide o lume cu totul nouă de posibilități pentru crearea de valoare în sectorul jocurilor de noroc.

Jocurile blockchain au ajuns datorită viziunii de pionierat a lui Axie Infinity. Credem că facilitarea valorii din lumea reală într-un mediu blockchain distractiv este, ei bine, un schimbător de joc.

Joan Kim este investitor la Samsung Next. Strategia de investiții a Samsung Next este limitată la propriile opinii și nu reflectă viziunea sau strategia niciunei alte unități de afaceri Samsung, inclusiv, dar fără a se limita la Samsung Electronics.

댓글 남기기

%d 블로거가 이것을 좋아합니다: