Hvorfor vi investerede i Axie Infinity, en blockchain-gaming-enhjørning

Hvorfor vi investerede i Axie Infinity, en blockchain-gaming-enhjørning

Gaming 3.0 er ankommet, drevet af en blockchain-motor, der giver spillere mulighed for at “spille for at tjene.” Gå over Uber, den næste udvikling af koncertøkonomien er måske bare blockchain-spil.

Sky Mavis har tilpasset den allestedsnærværende freemium-model for at give spillere mulighed for at tjene penge på deres engagement i et NFT-spil kaldet Axie Infinity. Spillet gør det muligt for brugere at skabe unikke karakterer ved hjælp af ikke-fungible tokens (NFT’er). Disse NFT’er repræsenterer unikke digitale objekter med verificerbar ægthed.

Axie Infinity – et Pokémon-inspireret univers – fik ikke meget opmærksomhed, da det blev lanceret i 2018. Men nu vokser det hurtigt som det første blockchain-spil, der giver spillerne en reel indsats i handlingen. Spillet har mere end 1,9 millioner brugere og har allerede genereret over $2 milliarder i salg.

Vi sluttede os til A16z, serie B-lederen og andre investorer, fordi vi mener, at Axie Infinity repræsenterer en helt ny kategori af spil. Spillets hurtige vækst, kombineret med et NFT-gamingsegment til en værdi af 4,8 milliarder dollar, giver os tillid til, at dette er en gaming-enhjørning.

Axie-platformen er en hybridløsning, der integrerer spil med sociale medier og koncertøkonomien. Play-to-earn-funktionalitet er en vigtig differentiator, fordi den gør det muligt for spillere at eje deres aktiver i spillet, og hele økosystemet er styret af fællesskabet. Virksomhedens forretningsmodel inkluderer at tjene 4,5% provision på AXS-tokentransaktioner samt opkrævning af markedsplads- og udgivelsesgebyrer.

Axie Infinity blev bygget som en sjov og lærerig måde at introducere verden til blockchain-teknologi. Mange af de originale holdmedlemmer mødtes med at spille CryptoKitties, hvilket var deres første gang, de brugte Blockchain til andet end ren spekulation.

Grundlæggeren af denne vietnamesiske start-up er perfekt. Medstifter Jeffrey Zirlin, alias “Jihoz”, har imponeret os med sin evne til at drive vækst og engagement. Trung Thanh Nguyen, virksomhedens administrerende direktør, var tidligere CTO for Lozi, en vietnamesisk e-handelsvirksomhed. Aleksander Leonard Larsen, COO, har været førende i Blockchain-industrien og spilsamfund i Sydøstasien siden 2018. Tu Doan, virksomhedens spildesigner, var tidligere designchef for Lozi. Endelig leder Andy Ho, CTO, ingeniørteamet. Andy var tidligere softwareingeniør hos Anduin Transactions.

Alex Shin, medstifter af Hashed og nu en Entrepreneur in Residence at Next, introducerede os til Axie-teamet. Yield Guilds hvidbog, “Seeking Yield Across the Metaverse”, hjalp os desuden med at udvikle vores investeringsafhandling for Axie Infinity.

Spilleplatforme har selvfølgelig masser af synergi med Samsung-universet, både fra hardware- og softwareperspektivet. Axie Infinitys platform letter ikke kun spillerens indtægtsgenerering, den har potentialet til at muliggøre brugen af token-baserede karakterer på tværs af forskellige spil. Dette åbner op for en helt ny verden af muligheder for værdiskabelse i spilsektoren.

Blockchain-spil er ankommet takket være den banebrydende vision om Axie Infinity. Vi mener, at facilitering af værdi i den virkelige verden i et sjovt blockchain-miljø er en game changer.

Joan Kim er investor hos Samsung Next. Samsung Nexts investeringsstrategi er begrænset til dets egne synspunkter og afspejler ikke visionen eller strategien for nogen anden Samsung-forretningsenhed, herunder, men ikke begrænset til, Samsung Electronics.

댓글 남기기

%d