Hvorfor vi investerte i Axie Infinity, en blokkjedespillenhjørning

Hvorfor vi investerte i Axie Infinity, en blokkjedespillenhjørning

Gaming 3.0 har kommet, drevet av en blockchain-motor som gir spillere muligheten til å “spille for å tjene.” Gå over Uber, den neste utviklingen av gig-økonomien kan bare være blockchain-spill.

Sky Mavis har tilpasset den allestedsnærværende freemium-modellen for å gi spillere en mulighet til å tjene penger på engasjementet sitt i et NFT-spill kalt Axie Infinity. Spillet lar brukere lage unike karakterer ved å bruke ikke-fungible tokens (NFT). Disse NFT-ene representerer unike digitale objekter, med verifiserbar autentisitet.

Axie Infinity – et Pokémon-inspirert univers – fikk ikke mye oppmerksomhet da det ble lansert i 2018. Men nå vokser det raskt som det første blockchain-spillet som gir spillerne en reell innsats i handlingen. Spillet har mer enn 1,9 millioner brukere og har allerede generert over 2 milliarder dollar i salg.

Vi sluttet oss til A16z, serie B-lederen, og andre investorer fordi vi tror at Axie Infinity representerer en helt ny kategori av spill. Spillets raske vekst, kombinert med et NFT-spillsegment verdt 4,8 milliarder dollar, gir oss tillit til at dette er en gaming-enhjørning.

Axie-plattformen er en hybridløsning som integrerer spill med sosiale medier og gig-økonomien. Spill for å tjene funksjonalitet er en viktig differensiator fordi den gjør det mulig for spillere å eie sine eiendeler i spillet, og hele økosystemet styres av fellesskapet. Selskapets forretningsmodell inkluderer å tjene 4,5 % provisjon på AXS-tokentransaksjoner, samt innkreving av markedsplass- og publiseringsgebyrer.

Axie Infinity ble bygget som en morsom og lærerik måte å introdusere verden for blokkjedeteknologi. Mange av de originale teammedlemmene møtte å spille CryptoKitties, som var første gang de brukte Blockchain for noe annet enn ren spekulasjon.

Grunnleggeren-markedstilpasningen til denne vietnamesiske oppstarten er perfekt. Medgründer Jeffrey Zirlin, aka “Jihoz,” har imponert oss med sin evne til å drive vekst og engasjement. Trung Thanh Nguyen, selskapets administrerende direktør, var tidligere CTO for Lozi, et vietnamesisk e-handelsselskap. Aleksander Leonard Larsen, COO, har vært ledende i Blockchain-industrien og spillmiljøer i Sørøst-Asia siden 2018. Tu Doan, selskapets spilldesigner, var tidligere designsjef for Lozi. Til slutt leder Andy Ho, CTO, ingeniørteamet. Andy var tidligere programvareingeniør hos Anduin Transactions.

Alex Shin, medgründer av Hashed og nå en Entrepreneur in Residence at Next, introduserte oss for Axie-teamet. Yield Guilds whitepaper, «Seeking Yield Across the Metaverse», hjalp oss dessuten med å utvikle investeringsoppgaven vår for Axie Infinity.

Selvfølgelig har spillplattformer mye synergi med Samsung-universet, både fra maskinvare- og programvareperspektivet. Axie Infinitys plattform forenkler ikke bare inntektsgenerering for spillere, den har potensial til å muliggjøre bruk av tokenbaserte karakterer på tvers av forskjellige spill. Dette åpner for en helt ny verden av muligheter for verdiskaping i spillsektoren.

Blockchain-spill har kommet takket være den banebrytende visjonen til Axie Infinity. Vi tror å legge til rette for virkelig verdi i et morsomt blokkjedemiljø er, vel, en game changer.

Joan Kim er en investor i Samsung Next. Samsung Nexts investeringsstrategi er begrenset til sine egne synspunkter og reflekterer ikke visjonen eller strategien til noen annen Samsung-forretningsenhet, inkludert, men ikke begrenset til, Samsung Electronics.

댓글 남기기

%d 블로거가 이것을 좋아합니다: