Η Zilliqa powered metaverse, Metapolis, ανακοινώνει τη συνεργασία της βασικής επωνυμίας με την αγορά δημιουργικών παγκόσμιων βραβείων ταλέντων, Agora

Η Zilliqa powered metaverse, Metapolis, ανακοινώνει τη συνεργασία της βασικής επωνυμίας με την αγορά δημιουργικών παγκόσμιων βραβείων ταλέντων, Agora

https://www.binance.com/ko/register?ref=OJWPCOLL

Αποκτήστε 20% προμήθεια spot συναλλαγών Binance για πάντα.

ΛΟΝΔΙΝΟ, 25 Μαρτίου 2022 /PRNewswire/ — Το Metapolis, το metaverse για όλους και τροφοδοτείται από την κορυφαία αλυσίδα blockchain L1 Zilliqa, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την Agora, την παγκόσμια εφαρμογή βραβείων ταλέντων.

Το Metapolis είναι το πρώτο metaverse as a Service (MaaS) πλατφόρμα που βασίζεται σε εξωπραγματικό κινητήρα, unity και Nvidia Omniverse. Το Metapolis πρόκειται να κυκλοφορήσει δημόσια με μια εκδήλωση VIP στις 2 Απριλίου 2022 στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Το φυσικό γεγονός που λαμβάνει χώρα είναι ένα μήνυμα για την είσοδο στην αγορά των ΗΠΑ και το όραμα της γεφύρωσης του χάσματος μεταξύ του φυσικού και του ψηφιακού κόσμου. Το Metapolis έχει ήδη συγκεντρώσει το ενδιαφέρον για τα υπερρεαλιστικά γραφικά του και την ικανότητά του να εμπλέκεται μέσω gamification και ηλεκτρονικού εμπορίου και NFT. Και, τώρα οι μεγάλες επωνυμίες που εστιάζουν στους δημιουργούς και οι επωνυμίες esports εντάσσονται στην εξίσωση. Πράγματι, από τώρα έως την κυκλοφορία του τον Απρίλιο, το Metapolis έχει ήδη συγκεντρώσει 2 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα πριν από την κυκλοφορία από τον αγωγό πελατών του.

Ουσιαστικά, η Agora είναι μια παγκόσμια εφαρμογή βραβείων ταλέντων όπου τα άτομα μπορούν να ανεβάσουν τις δημιουργίες τους και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς για να κερδίσουν υποστήριξη, προβολή και αναγνώριση στη διεθνή κοινότητα. Οι χρήστες – ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι – υποβάλλουν φωτογραφίες με βάση το hashtag για την εβδομάδα στην εφαρμογή. Η εφαρμογή είναι επίσης ανοιχτή σε βίντεο, μουσική και τώρα, NFT. Είναι το πρώτο ψηφιακό δημοκρατικό σύστημα που διασφαλίζει ότι το ταλέντο δεν μετριέται με τον αριθμό των like, τους followers ή έναν αλγόριθμο, αλλά με την ψήφο του κόσμου.

Η συνεργασία της Agora με τη Zilliqa ως το κορυφαίο blockchain της και τη Metapolis ως μετασύμπαν της ευθυγραμμίζεται με το κοινό όραμα όλων όσον αφορά την ενδυνάμωση και την καινοτομία της Οικονομίας των Δημιουργών και την προσθήκη νέων στρωμάτων δέσμευσης που είναι ανοιχτά και προσβάσιμα σε όλους μέσω του Metaverse σε διάφορες βιομηχανίες όπως esports, πολυτέλεια, μουσική, υγεία και ευεξία και πολλά άλλα.

Άλλες συνεργασίες επωνυμίας που θα χτυπήσουν το Metapolis περιλαμβάνουν τους Σουηδούς esports juggernaut, Ninjas In Pijamas, Ινδονησιακό οργανισμό esports, RRQ και την ισπανική ομάδα esports, MAD Lions.

Με επίκεντρο την αυξημένη αφοσίωση των χρηστών με αγαπημένες οντότητες και πρόσωπα, η Zilliqa προσπαθεί να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερες επωνυμίες και χρήστες να συμμετάσχουν στο Metapolis και να επιτρέψει μια πολύ πιο εμπλουτισμένη και εμπλεκόμενη εμπειρία χρήστη, εμπνέοντας όλες τις γωνιές της καταναλωτικής και εταιρικής αγοράς σε μια πρωτοφανή πεδιάδα ψηφιακής υποδομής, που σε αντάλλαγμα θα δώσει στην εμφάνιση της τεχνολογίας web 3.0 σκοπό και μόχλευση στη σύγχρονη εποχή.

Η Sandra Helou, Επικεφαλής του Metaverse and NFTs στη Zilliqa, σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη συνεργασία καθώς είμαστε σε θέση να ζωντανέψουμε όχι μόνο τη δημιουργικότητα στο μετασύμπαντο αλλά και να ανοίξουμε πρόσβαση χωρίς σύνορα για δημιουργικά σε όλο τον κόσμο για να συνδεθούν στον ψηφιακό κόσμο. Η συνεργασία μεταξύ Agora, Zilliqa και Metapolis σημαίνει ότι είμαστε στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας στο web 3.”

Σχετικά με το Metapolis

Το Metapolis είναι η πρώτη πλατφόρμα metaverse-as-a-service (MaaS) που τροφοδοτείται από ένα κορυφαίο blockchain L1, τη Zilliqa, παρέχοντας την υποδομή για το ψηφιακό μέλλον του αύριο. Σε αντίθεση με άλλα metaverses, το Metapolis είναι ένα καθηλωτικό, πάντα ενεργό επίπεδο αφοσίωσης, σχεδιασμένο για ευελιξία, αφοσίωση, εμπειρία χρήστη και ευκαιρίες MetaFi. Μέσω του Metapolis, οι επωνυμίες και οι πελάτες μπορούν να δημιουργήσουν ψηφιακές τοποθεσίες που ταιριάζουν στις ανάγκες τους. Το Metapolis έχει ήδη κατασκευάσει πολλές πόλεις για πελάτες, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων ομάδων esports και πολυτελών εμπορικών σημάτων. Το Metapolis έχει κατασκευάσει ένα πλήρως διαλειτουργικό μετασύμπαντο που επιτρέπει στους χρήστες να μετακινούνται προς και από πόλεις εντός της Metapolis.

댓글 남기기

%d 블로거가 이것을 좋아합니다: