Metaversul alimentat de Zilliqa, Metapolis, anunță un parteneriat cheie de brand cu piața globală de premii pentru talente creative, Agora

Metaversul alimentat de Zilliqa, Metapolis, anunță un parteneriat cheie de brand cu piața globală de premii pentru talente creative, Agora

https://www.binance.com/ko/register?ref=OJWPCOLL

Obțineți 20% reducere pentru totdeauna la comisionul de tranzacționare spot Binance.

LONDRA, 25 martie 2022 /PRNewswire/ — Metapolis, metaversul pentru toți și alimentat de principalul blockchain L1 Zilliqa, a anunțat un nou parteneriat cu Agora, aplicația globală de premii pentru talente.

Metapolis este prima platformă metaverse ca serviciu (MaaS) construită pe un motor ireal, unity și Nvidia Omniverse. Metapolis urmează să se lanseze public cu un eveniment VIP pe 2 aprilie 2022 în Miami, Florida. Evenimentul fizic care are loc este un semnal către intrarea pe piața americană și viziunea de a reduce decalajul dintre lumea fizică și cea digitală. Metapolis a atras deja interes pentru grafica sa hiperrealistă și capacitatea de a se implica prin gamification și comerț electronic și NFT. Și, acum, mărcile majore axate pe creatori și mărcile de esports se alătură ecuației. Într-adevăr, de acum până la lansarea sa în aprilie, Metapolis a strâns deja 2 milioane de dolari în venituri înainte de lansare din pipeline de clienți.

În esență, Agora este o aplicație globală de premii pentru talente în care indivizii își pot încărca creațiile și pot participa la concursuri pentru a câștiga sprijin, vizibilitate și recunoaștere în comunitatea internațională. Utilizatorii – fotografi amatori și profesioniști – trimit fotografii pe baza hashtag-ului pentru săptămână în aplicație. Aplicația este, de asemenea, deschisă pentru videoclipuri, muzică și acum, NFT. Este primul sistem digital democratic care asigură că talentul nu se măsoară după numărul de like-uri, de urmăritori sau de un algoritm, ci de votul oamenilor.

Parteneriatul Agora cu Zilliqa ca blockchain principal și Metapolis ca metavers se aliniază cu viziunea împărtășită de toți în ceea ce privește abilitarea și inovarea economiei creatorilor și adăugarea de noi straturi de implicare care sunt deschise și accesibile tuturor prin Metaverse în diverse industrii, cum ar fi sporturi, lux, muzică, sănătate și bunăstare și multe altele.

Alte parteneriate cu mărcile care vor atinge Metapolis includ oameni ca suedez de sporturi, Ninjas In Pijamas, organizația indoneziană de esports, RRQ și echipa spaniolă de esports, MAD Lions.

Având accent pe o implicare sporită a utilizatorilor cu entitățile și figurile dragi, Zilliqa caută să atragă cât mai multe mărci și utilizatori posibil să se alăture Metapolis și să permită o experiență de utilizator mult mai îmbogățită și mai implicată, inspirând toate colțurile pieței de consumatori și corporative. pe o câmpie de infrastructură digitală nemaivăzută până acum, care va oferi, în schimb, apariția tehnologiei web 3.0 scop și pârghie în zilele moderne.

Sandra Helou, Head of Metaverse and NFTs la Zilliqa, a comentat: „Suntem încântați de acest parteneriat, deoarece suntem capabili să dăm viață nu numai creativității în metavers, ci și să deschidem acces fără granițe pentru creativii din întreaga lume pentru a se conecta în lumea digitală. parteneriatul dintre Agora, Zilliqa și Metapolis înseamnă că suntem în fruntea inovației web 3.”

Despre Metapolis

Metapolis este prima platformă metaverse-as-a-service (MaaS) alimentată de un blockchain L1 lider, Zilliqa, care oferă infrastructura pentru viitorul digital de mâine. Spre deosebire de alte metaverse, Metapolis este un strat captivant de implicare mereu activ, creat pentru flexibilitate, implicare, experiență de utilizator și oportunități MetaFi. Prin Metapolis, mărcile și clienții pot crea locații digitale care se potrivesc nevoilor lor. Metapolis a construit deja mai multe orașe pentru clienți, inclusiv echipe de sport de top și mărci de lux. Metapolis a construit un metavers complet interoperabil care permite utilizatorilor să se deplaseze în și din orașele din Metapolis.

댓글 남기기

%d