Zilliqa-aangedreven metaverse, Metapolis, kondigt belangrijke merkpartnerschap aan met Agora, de creatieve wereldwijde marktplaats voor talentprijzen

Zilliqa-aangedreven metaverse, Metapolis, kondigt belangrijke merkpartnerschap aan met Agora, de creatieve wereldwijde marktplaats voor talentprijzen

https://www.binance.com/ko/register?ref=OJWPCOLL

Ontvang 20% Binance spot trading fee voor altijd.

LONDEN, 25 maart 2022 /PRNewswire/ — Metapolis, de metaverse voor iedereen en mogelijk gemaakt door de toonaangevende L1-blockchain Zilliqa, heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met Agora, de wereldwijde app voor talentprijzen.

Metapolis is het eerste metaverse as a Service (MaaS) platform gebouwd op onwerkelijke engine, unity en Nvidia Omniverse. Metapolis wordt op 2 april 2022 publiekelijk gelanceerd met een VIP-evenement in Miami, Florida. Het fysieke evenement dat plaatsvindt, is een signaal voor het betreden van de Amerikaanse markt en de visie om de kloof tussen de fysieke en digitale wereld te overbruggen. Metapolis heeft al interesse gewekt in zijn hyperrealistische graphics en het vermogen om deel te nemen via gamification en e-commerce en NFT’s. En nu sluiten grote, op creators gerichte merken en esports-merken zich aan bij de vergelijking. Inderdaad, tussen nu en de lancering in april heeft Metapolis al $ 2 miljoen aan pre-lanceringsinkomsten verzameld uit zijn klantenpijplijn.

In wezen is Agora een wereldwijde app voor talentprijzen waar individuen hun creaties kunnen uploaden en kunnen deelnemen aan wedstrijden om steun, zichtbaarheid en erkenning in de internationale gemeenschap te winnen. Gebruikers – amateur- en professionele fotografen – dienen foto’s in op basis van de hashtag voor de week op de app. De app staat ook open voor video, muziek en nu ook voor NFT’s. Het is het eerste digitale democratische systeem dat ervoor zorgt dat talent niet wordt afgemeten aan het aantal likes, de volgers of een algoritme, maar aan de stem van het volk.

Agora’s samenwerking met Zilliqa als zijn leidende blockchain en Metapolis als metaverse komt overeen met de visie die door iedereen wordt gedeeld met betrekking tot het versterken en innoveren van de Schepper-economie en het toevoegen van nieuwe lagen van betrokkenheid die open en toegankelijk zijn voor iedereen via de Metaverse in verschillende industrieën, zoals esports, luxe, muziek, gezondheid en welzijn en meer.

Andere merkpartnerschappen die Metapolis raken, zijn onder meer de Zweedse esports-moloch, Ninjas In Pyjamas, de Indonesische esports-organisatie, RRQ en het Spaanse esports-team, MAD Lions.

Met de focus op een grotere gebruikersbetrokkenheid bij geliefde entiteiten en boegbeelden, wil Zilliqa zoveel mogelijk merken en gebruikers verleiden om zich bij Metapolis aan te sluiten en een veel meer verrijkte en betrokken gebruikerservaring mogelijk te maken, waarbij alle hoeken van de consumenten- en zakelijke markt worden geïnspireerd. op een nooit eerder vertoonde vlakte van digitale infrastructuur, die in ruil daarvoor de opkomst van web 3.0-technologie een doel en hefboomwerking zal geven in de moderne tijd.

Sandra Helou, hoofd van Metaverse en NFT’s bij Zilliqa, merkte op: “We zijn verheugd over deze samenwerking omdat we niet alleen creativiteit tot leven kunnen brengen binnen de metaverse, maar ook grenzeloze toegang voor creatieven wereldwijd om verbinding te maken in de digitale wereld. De partnerschap tussen Agora, Zilliqa en Metapolis betekent dat we voorop lopen op het gebied van web 3-innovatie.”

Over Metapolis

Metapolis is het eerste metaverse-as-a-service (MaaS) platform aangedreven door een toonaangevende L1-blockchain, Zilliqa, die de infrastructuur biedt voor de digitale toekomst van morgen. In tegenstelling tot andere metaverses, is Metapolis een meeslepende, altijd actieve laag van betrokkenheid die is gebouwd voor flexibiliteit, betrokkenheid, gebruikerservaring en MetaFi-mogelijkheden. Via Metapolis kunnen merken en klanten digitale locaties creëren die aansluiten bij hun behoeften. Metapolis heeft al meerdere steden gebouwd voor klanten, waaronder top esports-teams en luxe merken. Metapolis heeft een volledig interoperabele metaverse gebouwd waarmee gebruikers van en naar steden binnen Metapolis kunnen gaan.

댓글 남기기

%d