Zilliqa-drevet metaverse, Metapolis, annoncerer nøglebrandpartnerskab med kreative globale talentprismarkedsplads, Agora

Zilliqa-drevet metaverse, Metapolis, annoncerer nøglebrandpartnerskab med kreative globale talentprismarkedsplads, Agora

https://www.binance.com/ko/register?ref=OJWPCOLL

Få 20 % Binance-spot-handelsgebyr for evigt.

LONDON, 25. marts 2022 /PRNewswire/ — Metapolis, metaverset for alle og drevet af den førende L1 blockchain Zilliqa, har annonceret et nyt partnerskab med Agora, den globale talentpris-app.

Metapolis er den første metaverse as a Service (MaaS) platform bygget på unreal engine, unity og Nvidia Omniverse. Metapolis skal lanceres offentligt med en VIP-begivenhed den 2. april 2022 i Miami, Florida. Den fysiske begivenhed, der finder sted, er et signal mod at komme ind på det amerikanske marked og visionen om at bygge bro mellem den fysiske og digitale verden. Metapolis har allerede fået interesse for sin hyperrealistiske grafik og evne til at engagere sig gennem gamification og e-handel og NFT’er. Og nu slutter store skaberfokuserede mærker og e-sportsmærker sig til ligningen. Faktisk, mellem nu og lanceringen i april, har Metapolis allerede samlet $2 millioner i præ-lanceringsindtægter fra sin kundepipeline.

Grundlæggende er Agora en global talentpris-app, hvor enkeltpersoner kan uploade deres kreationer og deltage i konkurrencer for at vinde støtte, synlighed og anerkendelse i det internationale samfund. Brugere – amatør- og professionelle fotografer – indsender billeder baseret på ugens hashtag på appen. Appen er også åben for video, musik og nu også NFT’er. Det er det første digitale demokratiske system, der sikrer, at talent ikke måles på antallet af likes, følgerne eller en algoritme, men på folkets stemme.

Agoras partnerskab med Zilliqa som sin førende blockchain og Metapolis som sin metaverse stemmer overens med den vision, som alle deler med hensyn til at styrke og innovere Creator Economy og tilføje nye lag af engagement, der er åbne og tilgængelige for alle gennem Metaverse på tværs af forskellige industrier som f.eks. esport, luksus, musik, sundhed og wellness og meget mere.

Andre brandpartnerskaber, der rammer Metapolis, inkluderer svenske esports-juggernaut, Ninjas In Pyjamas, den indonesiske e-sportsorganisation, RRQ og det spanske e-sportshold, MAD Lions.

Med fokus på øget brugerengagement med elskede enheder og galionsfigurer, søger Zilliqa at lokke så mange brands og brugere som muligt til at tilslutte sig Metapolis og give mulighed for en meget mere beriget og involveret brugeroplevelse, der inspirerer alle hjørner af forbruger- og virksomhedsmarkedet på en aldrig før set slette af digital infrastruktur, som til gengæld vil give fremkomsten af web 3.0-teknologi et formål og en løftestang i nutiden.

Sandra Helou, leder af Metaverse og NFTs hos Zilliqa, kommenterede: “Vi er begejstrede for dette partnerskab, da vi er i stand til at bringe ikke kun kreativitet til live i metaverset, men også åben grænseløs adgang for kreative over hele verden til at forbinde i den digitale verden. partnerskab mellem Agora, Zilliqa og Metapolis betyder, at vi er på forkant med web 3-innovation.”

Om Metapolis

Metapolis er den første metaverse-as-a-service (MaaS) platform drevet af en førende L1 blockchain, Zilliqa, der leverer infrastrukturen til morgendagens digitale fremtid. I modsætning til andre metaverser er Metapolis et fordybende, altid-på lag af engagement bygget til fleksibilitet, engagement, brugeroplevelse og MetaFi-muligheder. Gennem Metapolis er brands og kunder i stand til at skabe digitale lokationer, der passer til deres behov. Metapolis har allerede bygget flere byer til kunder, herunder top esports-hold og luksusmærker. Metapolis har bygget en fuldstændig interoperabel metaverse, der giver brugerne mulighed for at flytte til og fra byer i Metapolis.

댓글 남기기

%d