Zilliqa-drivna metaverse, Metapolis, tillkännager nyckelvarumärkespartnerskap med den kreativa globala talangprismarknaden, Agora

Zilliqa-drivna metaverse, Metapolis, tillkännager nyckelvarumärkespartnerskap med den kreativa globala talangprismarknaden, Agora

https://www.binance.com/ko/register?ref=OJWPCOLL

Få 20 % rabatt på Binance spothandelsavgift för alltid.

LONDON, 25 mars 2022 /PRNewswire/ — Metapolis, metaversen för alla och drivs av den ledande L1-blockkedjan Zilliqa, har tillkännagett ett nytt partnerskap med Agora, den globala talangutmärkelsen-appen.

Metapolis är den första metaverse as a Service (MaaS)-plattformen byggd på overklig motor, unity och Nvidia Omniverse. Metapolis kommer att lanseras offentligt med ett VIP-evenemang den 2 april 2022 i Miami, Florida. Den fysiska händelsen som äger rum är en signal mot att gå in på den amerikanska marknaden och visionen att överbrygga klyftan mellan den fysiska och digitala världen. Metapolis har redan fått intresse för sin hyperrealistiska grafik och förmåga att engagera sig genom gamification och e-handel och NFT. Och nu ansluter sig stora skaparfokuserade varumärken och e-sportvarumärken till ekvationen. Faktiskt, mellan nu och lanseringen i april, har Metapolis redan samlat på sig 2 miljoner dollar i pre-lanseringsintäkter från sin kundpipeline.

I huvudsak är Agora en global talangutmärkelseapp där individer kan ladda upp sina skapelser och delta i tävlingar för att vinna stöd, synlighet och erkännande i det internationella samfundet. Användare – amatör- och professionella fotografer – skickar in fotografier baserat på veckans hashtag i appen. Appen är också öppen för video, musik och nu även NFT. Det är det första digitala demokratiska systemet som ser till att talang inte mäts med antalet likes, följare eller en algoritm, utan av folkets röst.

Agoras partnerskap med Zilliqa som dess ledande blockchain och Metapolis som dess metavers överensstämmer med den vision som delas av alla när det gäller att stärka och förnya skaparekonomin och lägga till nya lager av engagemang som är öppna och tillgängliga för alla genom Metaverse inom olika branscher som t.ex. esport, lyx, musik, hälsa och välbefinnande med mera.

Andra varumärkessamarbeten som drabbar Metapolis inkluderar svenska esports-juggernaut, Ninjas In Pyjamas, den indonesiska e-sportorganisationen, RRQ och det spanska e-sportteamet, MAD Lions.

Med fokus på ökat användarengagemang med älskade enheter och galjonsfigurer, vill Zilliqa locka så många varumärken och användare som möjligt att gå med i Metapolis och möjliggöra en mycket mer berikad och involverad användarupplevelse, som inspirerar alla hörn av konsument- och företagsmarknaden på en aldrig tidigare skådad slätt av digital infrastruktur, som i gengäld kommer att ge uppkomsten av webb 3.0-tekniken syfte och hävstång i modern tid.

Sandra Helou, chef för Metaverse och NFTs på Zilliqa, kommenterade: “Vi är glada över detta partnerskap eftersom vi kan väcka inte bara kreativitet till liv inom metaversen utan också öppen gränslös åtkomst för kreativa människor över hela världen att ansluta till den digitala världen. partnerskap mellan Agora, Zilliqa och Metapolis betyder att vi ligger i framkant av web 3-innovation.”

Om Metapolis

Metapolis är den första metaverse-as-a-service (MaaS)-plattformen som drivs av en ledande L1-blockkedja, Zilliqa, som tillhandahåller infrastrukturen för morgondagens digitala framtid. Till skillnad från andra metaverser är Metapolis ett uppslukande lager av engagemang som alltid är på, byggt för flexibilitet, engagemang, användarupplevelse och MetaFi-möjligheter. Genom Metapolis kan varumärken och kunder skapa digitala platser som passar deras behov. Metapolis har redan byggt flera städer för kunder, inklusive toppklasser inom esport och lyxmärken. Metapolis har byggt en helt driftskompatibel metavers som tillåter användare att flytta till och från städer inom Metapolis.

%d 블로거가 이것을 좋아합니다: