Zerox Matcha Exchange Matcha Coinbase NFT Jó hír

Zerox Matcha Exchange Matcha Coinbase NFT Jó hír

)

Helló? Álomkapitalista vagyok.

Ma megnézzük a ZeroX Matcha Exchange, Matcha NFT és Coinbase NFT szolgáltatásait.

)

Binance, a világ legnagyobb nulla tőzsde

A Binance a legnagyobb tőzsde a világon.

)

A Binance a világ legtöbbet forgalmazott nulla-x tőzsdéje.

A ZeroX kereskedése a Binance-on a legolcsóbb módja a ZeroX kereskedésének, mivel nagyobb a kereskedési volumene, mint Koreában, és részletesebb ajánlattételi ablaka van.

)

https://www.binance.com/en/register?ref=OJWPCOLL

Ha a fenti linken keresztül regisztrál a Binance-ra, 20% kedvezményt kap az összes érme kereskedési díjából, beleértve a ZeroX-et is. Mivel a Binance hatalmas nyereségre tehet szert az „indítópulton, kamatbevételen, koreai tőzsdén jegyzett érmék előzetes vásárlásán és piaci haszonkulcson keresztül Koreával”, a legtöbb ember, aki sok pénzt keresett érmékkel, regisztrált.

)

https://blog.naver.com/lkok133/222694803461

Azok számára, akik még nem ismerik a Binance-t, elmagyaráztuk, hogyan kell ellenőrizni, letétbe helyezni és kereskedni a Binance-on olyan könnyen követhető módon, hogy bárki követhesse. Nagy segítség lesz az első kereskedőknek.

)

Zero X Matcha Matcha Exchange Jó hír

A Zero X létrehozott egy Matcha Matcha nevű aggregátort.

)

Mi az aggregátor?

Ez egy olyan program, amely megtalálja a legjobb utat a legolcsóbb érmék vásárlásához több DeFi-től.

A ZeroX azonosítja a különféle hálózatokban, például az Ethereum, a Polygon, az Avalanche, a Phantom, a Cello, a Binance Smart Chain és az Optimism DeFi-t, megtalálja a lehető legolcsóbb vásárlási utat, és a legolcsóbb vásárlási szolgáltatást nyújtja. .

)

Például a fenti esetben.

Ha elad 1500 DAI-t (dollár)

50%-os kiegyensúlyozó, 25%-os 0X mesh és 25%-os uniswap eladása a módja annak, hogy a legtöbb pénzt kapja.

)

A Zero-X Wagon használata nagyon egyszerű.

Miután kiválasztotta a fizetendő érméket és a megvásárolni kívánt érméket, egyszerűen adja meg a mennyiséget, és automatikusan megtalálja az optimális útvonalat.

A felület nagyon hasonlít a tegnap bemutatott KyberSwap-hoz a KyberNetwork-en. A KyberSwap azonban a KyberNetwork által kifejlesztett egyetlen csere, de a 0x egy olyan rendszer, amely megvizsgálja az összes csererendszert, beleértve a KyberSwapot is, majd megmondja a legolcsóbb és legjobb útvonalat.

Hatékonyabb rendszernek tekinthető, mint a Kyberswap.

)

A ZeroX aggregátorcsere neve Matcha.

Matcha koreaiul.

Zöld tea porrá őrlésével készült zöld tea.

Azt hiszem, néhány éve ettem először a Starbucksban a Jeju-szigeten, de napjainkban úgy tűnik, népszerűvé vált, és különféle fiókokban árulják.

)

A ZeroX-nek van tét szolgáltatása is.

A legtöbb DEX-tőzsdében létező szolgáltatások, például az irányítás, a befektetések és a treasury, a ZeroX-ben is léteznek.

Felfoghatja úgy, mint egy olyan rendszert, amely meghatározhatja a fuvarösszesítő díjait és a szolgáltatásnyújtás prioritását a ZeroX Coin tétjének irányításán keresztül.

Ezenkívül befektetési díjként fizetik, amely a fogyasztók által a Matcha Exchange-en fizetett díj egy részét megkaphatja.

)

ZeroX Coinbase NFT partnerség jó áron

A ZeroX NFT-partnerséget épített ki a Coinbase-szal.

Ezt követően mintegy 100 milliárd won értékű befektetést kapott a Gray Look Partnerstől, a Jump Cryptotól és a Jad Letótól.

Ráadásul a Zero-X ára az akkori partnerség hatására az egekbe szökött.

Az NFT-partnerség a Coinbase-szel óriási áldás volt! Ez egyben a vitathatatlan Coinbase is.

댓글 남기기

%d 블로거가 이것을 좋아합니다: