Binance Futures Short Short Bear Market Hoe u uw winst kunt maximaliseren

Binance Futures Short Short Bear Market Hoe u uw winst kunt maximaliseren

Hallo? Ik ben een droomkapitalist.

Vandaag zullen we bekijken hoe u uw winst kunt maximaliseren in zowel bearish als bullmarkten door short futures te handelen op Binance.

Binance ‘s werelds grootste spot- en futuresbeurs

Hoe Binance Short World Tear Run of Classic Rookle Burn verkoopt

Hallo? Ik ben een droomkapitalist.

Laten we vandaag eens kijken naar het slechte nieuws over het branden van Luna Classic Ruckle en het goede nieuws voor short selling.

Luna Classic Grootste Burn Exchange Binance

Luna Classic Grootste Exchange Grootste Burn Exchange Binance

Binance is de grootste beurs voor Luna Classic Coin ter wereld.

Op Binance kun je Luna Classic zowel shorten als kopen.

Short selling is een methode om eerst munten te verkopen en ze later terug te kopen in afwachting van een daling van de muntprijs.

Met andere woorden, het kan worden gezien als een manier om winst te maken wanneer de munt daalt.

https://www.binance.com/en/register?ref=OJWPCOLL

Als u zich aanmeldt voor Binance via de link met de hierboven toegepaste Binance-kortingscode, ontvangt u 20% korting op levenslange handelskosten.

Wanneer u via Binance handelt, krijgt u ook andere voordelen.

Gratis transactiekosten voor Bitcoin en Ethereum

Luna Classic (Rookle) korte uitverkoop beschikbaar

8% USDT dollar rente-inkomsten per jaar

Launchpad-inkomsten

Pre-aankoop munten vermeld op Upbit, Bithumb, etc.

Je kunt er geld mee verdienen.

https://blog.naver.com/lkok133/222694803461

Voor degenen die nieuw zijn bij Binance, hebben we geïntroduceerd hoe je munten kunt verhandelen op Binance.

Van hoe u zich aanmeldt voor Binance tot het storten en verhandelen van munten, we hebben het heel gemakkelijk uitgelegd met afbeeldingen.

Luna Classic Verbranding Ruckle Goed nieuws Slecht nieuws

Luna Classic heeft onlangs een verbrandingsprobleem gehad.

Dit is de aankondiging van Binance’s Luna Classic burn die we een tijdje geleden hebben geïntroduceerd.

Binance implementeert het Luna Classic Terra-brandmechanisme.

Na het voorstel van de community om LUNC te verbranden door de kosten op de beurs te kopen, accepteerde Binance het voorstel en de transactiekosten worden gebruikt om LUNC te verbranden.

Het kan echter een last zijn voor Binance om alle hoge Luna Classic-kosten te verbranden.

In ieder geval leidde het huilen en het eten van mosterd tot het branden van de Lunar Classic op Binance.

Vanwege dit goede nieuws handelt Luna Classic de laatste tijd erg hoog.

Het gedeelte dat is gemarkeerd met een rode pijl aan de rechterkant is de datum van het laatste verbrandingsbericht.

De brandmelding verhoogde de prijs van Luna Classic met bijna 70%.

En daarvoor was er ook een stijging in de Luna Classic-munt. Dit was te wijten aan het voorstel om elke keer dat u Luna Classic verhandelt een vergoeding van 1,2% in rekening te brengen.

Over het algemeen zou het Luna Classic-volume echter vergelijkbaar moeten zijn met het rode vak in de linkerbenedenhoek.

Bovendien is er een vergoeding van 1,2% voor elke transactie op Luna Classic. Daarom, wanneer de prijs van de originele Luna Classic daalt, kan Luna’s oorspronkelijke functie om de prijs van Luna Classic te handhaven door Luna-munten met gedepegeerde dollars te kopen, niet soepel worden uitgevoerd en verliest Luna de reden voor het bestaan ​​van de munt.

Zelfs als de volledige vergoeding wordt verbrand, zal het transactievolume in de toekomst geleidelijk afnemen en zal het probleem verdwijnen naarmate het verbrande bedrag afneemt.

Dit is een communitypost.

Dit is een artikel over Luke (Luna Classic).

Precies wat ik probeer te zeggen.

Er is geen goed nieuws.

Door verbranding zijn de prijs en het transactievolume enorm gestegen vanaf de dag dat de pijl in de rechtergrafiek er was tot vandaag. Ondanks de forse toename van het transactievolume is de verbrande hoeveelheid 5,6 miljard.

De hoeveelheid verbranding is ongeveer KRW 2,6 miljard. Dat is ongeveer 2,6 miljard won per dag. Dit bedrag is echter te klein. Bovendien, als het handelsvolume afneemt, kan zelfs 26 miljoen gewonnen per dag moeilijk zijn.

Het belangrijkste is, zoals hier vermeld

Als het volume geen reden ziet om te stijgen, zal het fors dalen.

Ik denk dat de Luna Classic om een ​​zeer irrationele reden in prijs is gestegen.

Het belangrijkste is dat ondanks het slechte nieuws van het betalen van 1,2% kosten voor munttransacties, het als een goede zaak wordt geaccepteerd en stijgt.

Ripple is de munt die ik het meest gebruik om munten van Upbit naar Binance te sturen. Als de Ripple-opnamevergoeding 1,2% is, moet ik dan opnemen met Ripple? Opnames worden gedaan in TRON tegen een tarief van 0%. De transactiekosten van 1,2% zijn dus heel slecht nieuws.

Vergelijkbaar. Luna Coin vatte dit echter als een zeer grote zegen op en verhoogde het ongeveer 8 keer. Daarom heeft een redelijk persoon geen andere keuze dan te denken dat het slechte nieuws goed nieuws is, dus het zal weer dalen en verder dalen dan de vorige prijs.

Je kunt het directe Luna Classic-verbrandingsbedrag controleren door naar de aankondiging van Binance Luna Classic Burn Mechanism te gaan.

U kunt de hoeveelheid verbranding en de hoeveelheid verbranding controleren.

Op Binance, wanneer je Luna Classic brandt, lijkt het er niet op dat je Luna Classic koopt en brandt.

Als vroege belegger in Luna Classic zal Binance waarschijnlijk veel Luna Classic hebben en al veel Luna Classic-munten hebben die ze hebben ontvangen tijdens het verhandelen van Luna Classic. Daarom lijkt het redelijk om de Luna Classic te verbranden en de kosten van Binance te nemen. Verbranden is verbranden.

Daarom is er, ondanks verbranding, geen verandering in de circulatie van Luna Classic (wanneer Binance de hoeveelheid circulatie niet als circulatie beschouwt), omdat de markt geen extra Luna Classic koopt.

U kunt beginnen met handelen in futures en short verkopen via het tabblad Futures rechtsonder in stap 1.

Door tweemaal op 1000LUNCBUSD of 1000LUNCUSDT te drukken, kunt u Luna Classic-munten verhandelen in BUSD of USDT.

3 geïsoleerd betekent isolatiemodus en 5x betekent short gaan met 5x hefboomwerking.

4 Verkopen is een korte verkoop en Kopen is een korte koop. Als u denkt dat het zal stijgen, kunt u doorgaan vanaf het tabblad Kopen.

De <-> pijlknop in #5 is het proces om USDT of BUSD van de spotrekening te krijgen. Als u geen dollars op uw futures-rekening heeft, kunt u deze van uw spotrekening halen.

Het storten van dollars op uw spot-account wordt beschreven in het gedeelte Hoe u Binance gebruikt van het artikel.

Voer in stap 6 de prijs en het aantal te verkopen in.

U kunt short gaan verkopen door op de knop Verkopen/Short #7 te drukken.

Hier leest u hoe u gemakkelijk Luna Classic Coins kunt short verkopen!

Volgens CoinMarketCap spot exchange rankings heeft Binance een dagelijks handelsvolume van 28 biljoen gewonnen. Op het piekhandelsvolume heeft het tot 130 biljoen won geregistreerd.

Het dagelijkse handelsvolume van KRW 28 biljoen is gelijk aan ongeveer 3% van de totale marktkapitalisatie van de munt, en bij handel gedurende ongeveer 30 dagen is het handelsvolume gelijk aan de totale marktkapitalisatie van de munt. Slechts op één uitwisseling, Binance.

Het handelsvolume is 7 keer hoger dan Coinbase, dat op de tweede plaats staat.

Coinbase is de grootste Amerikaanse beurs genoteerd op de Amerikaanse NASDAQ met een marktkapitalisatie van ongeveer 20 biljoen won. Binance is een van de grootste beurzen in de VS met 7 keer het handelsvolume.

Bovendien vertoont FTX, dat de laatste tijd in opkomst is, een vergelijkbaar handelsvolume als Coinbase, met 7 keer meer handelsvolume dan FTX.

De futuresbeurs van Binance.

Het dagelijkse handelsvolume op Binance Futures is 103 biljoen.

Dit is ongeveer 9 keer hoger dan de 11,5 biljoen gewonnen FTX, de tweede.

Bij spothandel heeft het 7 keer meer handelsvolume dan FTX en Coinbase, en 9 keer meer dan FTX bij de handel in futures.

Het is veilig voor snelle prijsschommelingen omdat het een hoog handelsvolume en liquiditeit heeft, en het is de veiligste beurs ter wereld omdat het elk jaar meer dan 100 miljard won voor veiligheid investeert.

https://accounts.binance.me/en/register?ref=R5ACS9PB

Dit is het uitnodigingsadres voor ‘s werelds grootste beurs, Binance Lifetime Spot Fees 20% Off + Futures Trading Fees 10% Off.

Door middel van futures-handel voeren we futures-handel uit om de winst in zowel bearish als bullish markten te maximaliseren. We laten u zien hoe u zich aanmeldt voor Binance en op een zeer eenvoudige manier kunt beginnen met handelen in futures.

Voordelen van lid worden van Binance

Exchange met de beste liquiditeit

‘s Werelds grootste beurs op beveiligingsniveau

Bitcoin transactiekosten gratis

rentebaten

Maximaliseer uw winst met Futures Trading

Upbit, pre-aankoop van munten vermeld op Bithumb

Upbit, Bithumb en marktwinst Winst

Binance heeft zoveel voordelen.

Naast het bovenstaande zijn Bitcoin-transactiekosten gratis, kunt u dagelijkse rente-inkomsten verdienen door gewoon geld te storten, en aangezien de meeste munten die op Upbit Bithumb worden vermeld op Binance staan, kunt u munten tegen een lage prijs kopen bij het aanbieden. en u kunt winst maken op de marktprijs.

https://blog.naver.com/lkok133/222694803461

Hoe u Binance gebruikt, wordt uitgelegd in het bovenstaande artikel.

Binance is in het Engels, dus het kan een beetje moeilijk te gebruiken zijn, dus ik heb alle termen in het Koreaans uitgelegd en tot in detail uitgelegd.

Het omvat alles, van het aanmelden voor een Binance-lidmaatschap, het verifiëren van uw identiteit, het storten van munten en het verhandelen van spot/futures.

Als Binance nieuw voor u is, kunt u het bovenstaande artikel volgen. En als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact met ons op in de opmerkingen en we zullen ze graag beantwoorden.

Binance Upbit, Bithumb en marktwinst Winst

Op Binance kun je meerwaarden verdienen tussen Upbit en Bithumb.

Ik heb zojuist de bovenstaande methode verdiend gisteren, 20 augustus.

Het is een zeer veilige methode en het is het geheim dat ik in 2017 veilig een rendement van 2000% in 3 maanden heb kunnen behalen.

Er zijn veel verschillende muntuitwisselingen.

Er zijn verschillende soorten binnenlandse beurzen zoals Bithumb, Upbit, Korbit en Coinone, en er zijn grote overzeese beurzen zoals Binance in het buitenland.

Belangrijk is dat de prijs van munten voor elke uitwisseling anders is.

De munt die ik gisteren verdiende is Ethereum Classic.

Laten we gisteren eens kijken naar de Upbit-prijs van Ethereum Classic.

Om slechts 7 uur, of rond 7 uur, is de prijs van Ethereum Classic ongeveer 49.250 gewonnen. Upbit in Korea kost 49.250 gewonnen.

Laten we tegelijkertijd eens kijken naar de prijs van Ethereum Classic op Binance.

De prijs van Ethereum Classic op Binance was ongeveer $ 34.

Op dat moment was de reële wisselkoers, rekening houdend met de kimchi-premie, 1373 gewonnen.

Dus, berekend als 1373 gewonnen, 34 dollar is 46.682 gewonnen.

Je kunt zien dat Upbit 5,5% duurder is dan Binance.

Dus als je voor 10 miljoen gewonnen Ethereum Classic op Binance koopt, het naar Upbit stuurt en Ethereum Classic verkoopt, kun je 550.000 gewonnen verdienen.

Er is hier echter één probleem.

Het duurt ongeveer 4 uur om Ethereum Classic over te zetten naar Upbit.

In dit geval, als de muntprijs keldert tijdens de overdracht naar Upbit, zal deze verder dalen en kunt u geld verliezen.

Dus wat u nodig heeft, is futures-handel.

Futures trading kan ook worden gezien als short selling in aandelen.

Als je contant geld hebt, kun je je eigen geld storten, munten van tevoren verkopen en ze later opnieuw kopen.

Sinds ik 10 miljoen won aan Ethereum Classic heb gekocht, kan ik 10 miljoen won aan Ethereum Classic short verkopen via futures-handel.

Ik zal 1.000 Ethereum Classics short verkopen.

Er zijn 214.215 Ethereum Classics ter waarde van 10 miljoen gewonnen. 0.005 is niet ingevuld, dus ik zal 214,21 short verkopen.

We laten u zien hoe u Binance Futures kunt verhandelen.

U kunt futures verhandelen en short verkopen op het tabblad Futures onder aan de Binance-app. Klik op de knop om naar futures-handel te gaan.

Met ETCUSDT linksboven koos ik voor Ethereum Classic Futures.

Besloten om te gaan handelen in geïsoleerde futures.

Binance Academy raadt het gebruik van Isolated aan.

Ook zal ik 5 keer de futures verhandelen.

5x kan 5x meer kopen dan het geld dat ik heb. Wanneer het stijgt of daalt, wordt het beïnvloed door 5 keer de prijs.

Als u de bovenstaande transactie uitvoert met 12 miljoen gewonnen, kunt u het geld gebruiken voor hedging door 10 miljoen gewonnen te kopen in spothandel en short te gaan met 2 miljoen gewonnen in futures x5 = 10 miljoen gewonnen.

U heeft een korte verkoop van 1000 eenheden ingesteld op $ 34,123. (Als je 1000 geschenken short verkoopt, zou je 1000 in natura hebben gekocht.)

Druk ten slotte op de knop Verkopen/Short.

Oh, de korte verkoop maakte ook winst.

Maar wees niet dolgelukkig.

Wees ook niet te verdrietig over het verlies.

We hebben 214.215 Ethereum Classic Spot en Short (-)214.21 Ethereum Futures.

Dus zelfs als de prijs van ETH in futures zou dalen en zou resulteren in een korte verkoop van 16,42 gewonnen, zou het ter plaatse een verlies van 16,42 dollar zijn.

Omgekeerd, zelfs als u winst maakt met de handel in futures, verliest u dat bedrag ter plaatse.

De reden voor het handelen in futures is om het rendement nul te maken, ongeacht hoe de prijs van Ethereum Classic verandert.

Ons doel is om Ethereum tegen een premie te verkopen op Upbit.

Ethereum Classic is gearriveerd op Upbit.

Gisteren om 23:3x aangekomen op 19 augustus en verkocht zodra ik het zag.

Het werd verkocht voor 48.360 gewonnen.

Het bedrag, het bedrag en de tijd die moeten worden ondertekend, worden vertrouwelijk behandeld.

Destijds dacht ik aan short selling als een futures-handel, maar de Ethereum Classic-prijs daalde op korte termijn veel en ik dacht dat deze verder zou stijgen, dus liet ik de futures-handel achterwege. (U neemt een klein risico) Dus de winst en het verlies op futures is $ 0.

Als je 214,21 op deze manier hebt verhandeld

(48.360 – 46.682) * 214,21 = omzet van $ 404.750.

Natuurlijk zijn hier de Binance-transactiekosten ongeveer 0,05% (bij gebruik van BNB met 20% korting op de vergoeding) + Upbit-transactiekosten 0,05% Ethereum Classic-overdrachtskosten van 400 gewonnen = 0,1% + 400 gewonnen

Indien op deze manier berekend, is 0,1% van 10 miljoen gewonnen, 10.000 won + transmissiekosten 400 gewonnen, uitgesloten.

Uiteindelijk kreeg ik een winst van 394.350 gewonnen.

In 4 uur, veilig (hoewel ik op de bovenkant gok en een beetje risico nam), was het rendement 3,94%.

https://scolkg.com/

U kunt de premie van alle munten die op Upbit worden vermeld, zoals Ethereum Classic, controleren op de bovenstaande site.

En, belangrijker nog, om op deze manier geld te kunnen verdienen, moet je zeer bekwaam zijn in het storten, verhandelen en opnemen op Binance.

Winsten uit Kimchi Premium worden niet altijd gegenereerd. Daarom wordt het aanbevolen om de procedures voor het storten op Binance, het kopen van munten en het opnemen met Upbit te oefenen voordat u het bekwaam maakt om de winsten die binnen een paar minuten worden behaald, vast te leggen.

Ook is de bovengenoemde daling van het rendement van 4,07% naar 3,94% grotendeels te wijten aan vergoedingen.

https://accounts.binance.me/en/register?ref=R5ACS9PB

Meld u aan voor Binance via de bovenstaande link en ontvang 20% ​​korting op de kosten.

Hoe u uw short-shortverkoopwinsten op Binance Futures kunt maximaliseren

Er zijn andere manieren om uw winst te maximaliseren door te handelen op Binance Futures.

Dit is een wat riskante methode.

In het geval van Bitcoin-futures die BTCUSDT verhandelen, kan de hefboomwerking tot 125x worden gebruikt.

Dat betekent dat ik 125 keer meer geld kan verhandelen dan ik heb.

Als je 1 miljoen gewonnen hebt, kun je voor 125 miljoen gewonnen Bitcoin kopen.

Omgekeerd kunt u voor 125 miljoen won aan Bitcoin short verkopen.

Als de Bitcoin-prijs met 1% stijgt, kunt u 1,25 miljoen won verdienen, maar als deze met 0,8% daalt, worden alle aangehouden posities geforceerd gesloten en worden ze 0 gewonnen.

Als u short bent op een bullmarkt met een hoge koers of short op een neerwaartse markt met een hoge koers, kunt u een zeer groot rendement behalen.

Een hoge hefboomwerking wordt echter niet aanbevolen voor degenen die nieuw zijn in Binance Futures-handel, omdat het een zeer risicovolle methode is.

Als dit de eerste keer is, handel dan tegen 5x of minder. We moedigen je ook aan om met een klein bedrag te leren.

Als test heb ik ook 50x futures op Binance verhandeld.

Ik deed het voor een heel klein bedrag, maar in een oogwenk steeg de prijs van Bitcoin en kreeg ik ongeveer 10% winst.

Als je $ 100.000 had verdiend, zou je $ 100.000 hebben verdiend.

Met zo’n hoog percentage hefboomwerking is er echter een zeer grote kans op handelsverliezen.

Daarom is het, zoals eerder vermeld, veilig voor beginnende handelaren om te handelen met een lage hefboomwerking en een kleine hoeveelheid futures-handel.

Als je de vaardigheden hebt, handel dan tegen een hogere prijs.

Je kunt ook 10% korting krijgen op futures-handel met de Binance-uitnodigingslink die ik eerder heb geïntroduceerd, dus meld je aan via de link bovenaan de blog ~

https://open.kakao.com/o/gZxUedac

Het wachtwoord is 82.a 45. Koop het snel.a Voer in zonder punt en een. (Ik heb veel spam ingevoerd om spam te voorkomen.)

Dit is de KakaoTalk-groepchatroom die ik beheer.

Het is gewoon een ruimte om informatie te delen.

Ik spreek meestal niet, maar degenen die hebben deelgenomen delen nieuws, nieuws en informatie.

Alleen wie informatie wil delen of ontvangen is welkom.

En als gastheer geef ik meestal veel cadeaus die het eerst komt, het eerst maalt.

[Bron] Binance Futures Shortverkopen op de markt Hoe winst te maximaliseren | Auteur Dream Capitalist

댓글 남기기

Binance Referral 20% : YXR5XRKX에서 더 알아보기

지금 구독하여 계속 읽고 전체 아카이브에 액세스하세요.

Continue reading