A Pundi X megnyitja az XPOS által üzemeltetett Crypto Exchange Store-t Törökországban

A Pundi X megnyitja az XPOS által üzemeltetett Crypto Exchange Store-t Törökországban

Az alábbi linken 20% kedvezményt kaphat a binance spot kereskedési díjból

https://www.binance.com/en/register?ref=OJWPCOLL

A Pundi X lehetőséget kínál arra, hogy 30 másodpercen belül kriptot vásároljon/eladjon XPOS eszközökön keresztül.

Megnyílt az első Pundi X kereskedő Isztambulban, Sirkeciben.

A Pundi X a közelmúltban tweetet tett első, XPOS rendszerrel működő kriptovaluta tőzsdei áruházának bepillantása során Isztambulban, Törökországban.

A kriptográfiai érdeklődés napról napra nő Törökországban és az egész világon. A Világgazdasági Fórum (WEF) tanulmánya szerint Törökország a világon a negyedik, Európában pedig az első helyet foglalja el 16%-kal azon országok között, ahol a legnagyobb az érdeklődés a kriptovaluták iránt.

Első fiók nyílt Sirkeciben

A Pundi X lehetőséget kínál arra, hogy 30 másodpercen belül kriptot vásároljon/eladjon XPOS eszközökön keresztül, belépve a török piacra. Az első Pundi X márkakereskedés Isztambulban, Sirkeciben nyílt meg, és az elkövetkező időszakban kiépült márkakereskedői hálózat már az első szakaszban 100 pontra korlátozódik. Sőt, a kereskedést helyi befektetőknek biztosítják Törökországban. Ezen kívül az Entrep

Azok a vállalkozók, akik kriptokereskedővé szeretnének válni, választhatnak a 4 kereskedési lehetőség közül a Pundi X webhelyről.

A Pundi X Turkey hivatalos forgalmazója, az OVO Digital Services A.Ş Hakan Akyüz vezérigazgatója elmondta:

„Elegem van abból, hogy lássam annak a mintegy 1 éves intenzív munkánknak az eredményét, hogy a Pundi X egyedülálló technológiai infrastruktúráját a fogyasztók és vállalkozók rendelkezésére bocsáthassuk hazánkban. Rendkívül boldogok vagyunk.”

Akyüz hozzátette, hogy egy speciális POS géppel, amely XPOS, az XPASS intelligens kártyákkal és az XWallet digitális pénztárca alkalmazással 30 másodpercen belül kripto-tranzakciókat lehet végrehajtani. Ezen túlmenően a Pundi X kereskedők olyan népszerű kriptográfiai eszközökkel kereskedhetnek, mint a Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB), Tether (USDT), PUNDIX.

Ráadásul a Pundi X nem csak egy pénzkereskedési platform, hanem fontos bevételi esélyt is biztosít azon vállalkozóknak, akik ezen a területen szeretnének saját vállalkozást indítani, vagy olyan vállalkozásoknak, amelyek többletjövedelmet szeretnének fejleszteni. Sőt, megkezdődött a jelentkezések gyűjtése a Pundi X márkakereskedési lehetőségekre, amelyeket első szakaszban korlátozott számban biztosítunk.

댓글 남기기

Binance Referral 20% : YXR5XRKX에서 더 알아보기

지금 구독하여 계속 읽고 전체 아카이브에 액세스하세요.

Continue reading