Miért fektettünk be az Axie Infinity-be, egy blokklánc-játék egyszarvúba

Miért fektettünk be az Axie Infinity-be, egy blokklánc-játék egyszarvúba

Megérkezett a Gaming 3.0, amelyet egy blokklánc-motor hajt, amely lehetőséget ad a játékosoknak, hogy „játsszanak, hogy keressenek”. Ha túllépünk az Uberen, a koncertgazdaság következő evolúciója csak a blokklánc-játék lesz.

A Sky Mavis módosította a mindenütt jelenlévő freemium modellt, hogy lehetőséget adjon a játékosoknak, hogy pénzt szerezzenek az Axie Infinity nevű NFT-játékban való részvételükből. A játék lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyedi karaktereket hozzanak létre non-fungible tokenek (NFT) segítségével. Ezek az NFT-k egyedi digitális objektumokat képviselnek, ellenőrizhető hitelességgel.

Az Axie Infinity – egy Pokémon-ihlette univerzum – nem kapott különösebb figyelmet, amikor 2018-ban megjelent. Most azonban gyorsan növekszik, mivel az első blokklánc-játék, amely valódi tétet biztosít a játékosoknak. A játéknak több mint 1,9 millió felhasználója van, és már több mint 2 milliárd dolláros forgalmat bonyolított le.

Azért csatlakoztunk az A16z-hez, a Series B vezetőjéhez és más befektetőkhöz, mert úgy gondoljuk, hogy az Axie Infinity a játék egy teljesen új kategóriáját képviseli. A játék gyors növekedése a 4,8 milliárd dollár értékű NFT játékszegmenssel kombinálva magabiztosságot ad, hogy ez egy játék egyszarvú.

Az Axie platform egy hibrid megoldás, amely integrálja a játékot a közösségi médiával és a koncertgazdasággal. A játék-kereső funkció kulcsfontosságú megkülönböztető tényező, mert lehetővé teszi a játékosoknak, hogy birtokolják játékon belüli eszközeiket, és az egész ökoszisztémát a közösség irányítja. A cég üzleti modellje magában foglalja a 4,5%-os jutalék megszerzését az AXS token-tranzakciók után, valamint beszedi a piacteret és a közzétételi díjakat.

Az Axie Infinity szórakoztató és tanulságos módja annak, hogy megismertesse a világgal a blokklánc technológiát. Az eredeti csapattagok közül sokan találkoztak a CryptoKitties játékában, ami volt az első alkalom, hogy a Blockchaint használták bármi másra, mint puszta spekulációra.

Ennek a vietnami indulónak az alapítója és a piacra való illeszkedése pontszerű. Társalapító Jeffrey Zirlin, más néven „Jihoz”, lenyűgözött bennünket azzal a képességével, hogy ösztönözze a növekedést és az elkötelezettséget. Trung Thanh Nguyen, a cég vezérigazgatója korábban a Lozi, egy vietnami e-kereskedelmi vállalat műszaki igazgatója volt. Aleksander Leonard Larsen, COO, 2018 óta vezető szerepet tölt be a Blockchain iparágban és a játékközösségekben Délkelet-Ázsiában. Tu Doan, a cég játéktervezője korábban a Lozi tervezési vezetője volt. Végül Andy Ho műszaki igazgató vezeti a mérnöki csapatot. Andy korábban az Anduin Transactions szoftvermérnöke volt.

Alex Shin, a Hashed társalapítója, és jelenleg a Nextnél Entrepreneur in Residence bemutatott minket az Axie csapatának. Ezenkívül a Yield Guild „Hozam keresése a metaverzumban” című tanulmánya segített az Axie Infinity számára készült befektetési szakdolgozatunk kidolgozásában.

Természetesen a játékplatformok rengeteg szinergiát mutatnak a Samsung univerzummal, mind hardver, mind szoftver szempontból. Az Axie Infinity platformja nemcsak megkönnyíti a játékosok bevételszerzését, hanem lehetővé teszi a token alapú karakterek használatát a különböző játékokban. Ez a lehetőségek teljesen új világát nyitja meg az értékteremtés terén a játékszektorban.

A blokkláncos játék az Axie Infinity úttörő víziójának köszönhetően megérkezett. Úgy gondoljuk, hogy a valós érték megteremtése egy szórakoztató blokklánc-környezetben játékmódot jelent.

Joan Kim a Samsung Next befektetője. A Samsung Next befektetési stratégiája saját nézeteire korlátozódik, és nem tükrözi egyetlen más Samsung üzleti egység jövőképét vagy stratégiáját sem, beleértve, de nem kizárólagosan a Samsung Electronics-t.

댓글 남기기

Binance Referral 20% : YXR5XRKX에서 더 알아보기

지금 구독하여 계속 읽고 전체 아카이브에 액세스하세요.

Continue reading