A Zilliqa által vezérelt metaverzum, a Metapolis kulcsfontosságú márkapartnerséget jelent be a kreatív globális tehetségek díjátadó piacterével, az Agorával

A Zilliqa által vezérelt metaverzum, a Metapolis kulcsfontosságú márkapartnerséget jelent be a kreatív globális tehetségek díjátadó piacterével, az Agorával

https://www.binance.com/ko/register?ref=OJWPCOLL

Szerezzen 20% Binance spot kereskedési díjat örökre.

LONDON, 2022. március 25. /PRNewswire/ — A Metapolis, a metaverzum mindenki számára, és a vezető L1 blokklánc, a Zilliqa új partnerséget jelentett be az Agorával, a globális tehetségdíj-átadó alkalmazással.

A Metapolis az első metaverzum, mint szolgáltatás (MaaS) platform, amely irreális motorra, unityra és Nvidia Omniverse-re épül. A Metapolis egy VIP eseménnyel indul nyilvánosan 2022. április 2-án a floridai Miamiban. A lezajlott fizikai esemény az Egyesült Államok piacára való belépés és a fizikai és a digitális világ közötti szakadék áthidalásának víziója. A Metapolis már felkeltette az érdeklődést a hiperrealisztikus grafikája, valamint a gamification, az e-kereskedelem és az NFT-k révén való bekapcsolódásra való képessége iránt. És most a fő alkotóközpontú márkák és az esport márkák is csatlakoznak az egyenlethez. Valójában mostanáig az áprilisi indulásig a Metapolis már 2 millió dolláros bevezetés előtti bevételt halmozott fel ügyfélprogramjából.

Lényegében az Agora egy globális tehetségdíj-alkalmazás, ahol az egyének feltölthetik alkotásaikat, és versenyeken vehetnek részt, hogy támogatást, láthatóságot és elismerést nyerjenek a nemzetközi közösségben. A felhasználók – amatőr és professzionális fotósok – a hét hashtagja alapján küldik be fényképeiket az alkalmazáson. Az alkalmazás videók, zene és most már NFT-k számára is nyitott. Ez az első olyan digitális demokratikus rendszer, amely biztosítja, hogy a tehetséget ne a lájkok számával, a követőkkel vagy egy algoritmussal mérjék, hanem az emberek szavazataival.

Az Agora partnersége a Zilliqával, mint vezető blokkláncával és a Metapolisszal, mint metaverzumával, összhangban van a mindenki által megosztott jövőképpel az Alkotói Gazdaság felhatalmazásával és innovációjával, valamint az elkötelezettség olyan új rétegeinek hozzáadásával, amelyek nyitottak és mindenki számára elérhetőek a Metaverzumon keresztül különböző iparágakban, mint pl. esport, luxus, zene, egészség és wellness stb.

A Metapolist elért egyéb márkapartnerségek közé tartozik például a svéd esport-juggernaut, a Ninjas In Pajamas, az indonéz esportszervezet, az RRQ és a spanyol esportcsapat, a MAD Lions.

A Zilliqa a szeretett entitásokkal és figurákkal való fokozottabb felhasználói elköteleződésre helyezi a hangsúlyt, ezért a Zilliqa arra törekszik, hogy minél több márkát és felhasználót csábítson, hogy csatlakozzon a Metapolishoz, és sokkal gazdagabb és bevontabb felhasználói élményt tesz lehetővé, inspirálva a fogyasztói és vállalati piac minden szegletét. a digitális infrastruktúra soha nem látott síkságán, ami cserébe a web 3.0 technológia megjelenését és célját és befolyását fogja adni a modern korban.

Sandra Helou, a Zilliqa Metaverse és NFT-kért felelős vezetője így nyilatkozott: “Izgatottan várjuk ezt a partnerséget, mivel nemcsak a kreativitást tudjuk életre kelteni a metaverzumban, hanem határok nélküli hozzáférést is biztosítunk a kreatívok számára világszerte, hogy kapcsolatba lépjenek a digitális világgal. Az Agora, a Zilliqa és a Metapolis közötti partnerség azt jelenti, hogy a web 3 innovációjának élvonalában vagyunk.”

A Metapolisról

A Metapolis az első metaverse-as-a-service (MaaS) platform, amelyet egy vezető L1 blokklánc, a Zilliqa hajt, és biztosítja a holnap digitális jövőjének infrastruktúráját. Más metaverzumokkal ellentétben a Metapolis az elkötelezettség magával ragadó rétege, amely rugalmasságra, elkötelezettségre, felhasználói élményre és MetaFi-lehetőségekre épül. A Metapolison keresztül a márkák és az ügyfelek olyan digitális helyszíneket hozhatnak létre, amelyek megfelelnek az igényeiknek. A Metapolis már több várost épített ügyfelei számára, beleértve a legjobb esport csapatokat és luxusmárkákat. A Metapolis egy teljesen interoperábilis metaverzumot épített fel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy városokba költözzenek a Metapolison belül.

댓글 남기기

Binance Referral 20% : YXR5XRKX에서 더 알아보기

지금 구독하여 계속 읽고 전체 아카이브에 액세스하세요.

Continue reading